Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotó, képnézegető programok képes leírás - Digitális fotózás.tlap.hu
részletek »

Digitális fotó, képnézegető programok - Digitális fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Digitális fotó, képnézegető programok
Keresés
Találatok száma - 6 db
ACDsee képnéző program

ACDsee képnéző program

ACDsee talán a világ legismertebb és legelterjedtebb digitális képnéző és képkatalogizáló programja. Nem véletlen, hiszen tudása is a legjobbak közé tartozik. Fizetős program, de időkorlátos változata szabadon letölthető, mellyel digitális képeinket nézegethetjük, fotóalbumokba rendezhetjük.

Image Eye képnéző program

Image Eye képnéző program

Image Eye ingyenes és fizetős változatú képnéző program. Egyetlen funkciója a fotók nézegetése, ezért azt rendkívül gyorsan lehet vele végezni. Speciálisan képnézésre tervezték, nincsenek felesleges menük és eszköztárak. Igény esetén viszont bővíthető több hasznos kiegészítővel is.

IrfanView képnéző program

IrfanView képnéző program

Az InfraView egy nagyszerű, könnyen kezelhető és ingyenes digitális fotó és képnézegető program, mely rendelkezik a legfontosabb tulajdonságokkal: képnézés, katalogizálás, fotóalbum létrehozás, alapvető képszerkesztési funkciók és videónézés. Magánhasználatra ingyenes.

Picasa képnéző program

Picasa képnéző program

Picasa a Google ingyenes fotó rendszerező és képnéző program, mely digitális képszerkesztő program is egyben. Egyszerűen végezhető vele színkorrekció, vörös-szem eltávolítás és képkivágás. Funkciói közé tartozik a digitális fényképezőgépek memóriáján tárolt képek beolvasása, diavetítés, nyomtatás, és a képek időrendi listázása is.

Picture Viewer Max képnéző program

Picture Viewer Max képnéző program

Picture Viewer Max digitális képnéző program és multimédia fájlnéző minden létező windows operációs rendszerre elérhető. Gyors és egyszerű működés jellemzi. Könnyen megtalálhatóak a számítógépen tárolt digitális fotó és egyéb fájlok, melyek szerkeszthetőek és katalógusba rendezhetőek. Sőt, akár interneten keresztül meg is oszthatóak.

XnView képnéző program

XnView képnéző program

XnView ingyenes digitális fotó és képnézegető program, mely az IrfanView és az ACDSee mellett az egyik legismertebb digitális képnéző program. Ingyenes, nagy tudású szoftver. Sebesség terén létezik tőle gyorsabb is, de ha egy megbízható és sokoldalú programra van szükség, ráadásul ingyen, akkor az XnView jó választás a digitális képek fotóalbumokba rendezéséhez, nézegetéséhez.

Tuti menü