Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotó szerkesztő programok képes leírás - Digitális fotózás.tlap.hu
részletek »

Digitális fotó szerkesztő programok - Digitális fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Digitális fotó szerkesztő programok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop a világ egyik legnépszerűbb és legjobb(nak kikiáltott) digitális képszerkesztő programja. A program elsősorban professzionális felhasználóknak készült, ezért csak fizetős változatban létezik - demó program a fejlesztő oldalán elérhető. Profi fotó szerkesztéséhez, fotó manipulálásához, retusálásához szinte nélkülözhetetlen.

Corel Paint Shop Photo Express

Corel Paint Shop Photo Express

Corel Paint Shop Photo Express fényképszerkesztő és képkatalogizáló program. A Paint Shop Pro Photo Express programban hihetetlenül gyorsan, profi minőségben javíthatja fényképei minőségét! A Paint Shop Photo Express fényképszerkesztő már nemcsak az otthoni felhasználók részére készült, profi fényképészek, fényképszerkesztők is kiválóan használhatják a színmenedzsment beállításait, a RAW-fájlok kezelési tulajdonságait.

Gimp képszerkesztő program

Gimp képszerkesztő program

Gimp a világ egyik legprofibb ingyenes photoshop szerű fotó szerkesztő programja. Magyar nyelven is elérhető. Tudása és bonyolultsága vetekszik a Photoshop programéval. A GIMP szinte minden operációs rendszerre elérhető és minden digitális képekkel kapcsolatos művelet elvégzésére alkalmas.

Inkscape digitális képszerkesztő program

Inkscape digitális képszerkesztő program

Inkscape ingyenes digitális képszerkesztő program. Az Inkscape nyílt forráskódú vektorgrafikus szerkesztő. Célja, hogy nagy tudású grafikai eszköz legyen, miközben teljesen betartja az XML, az SVG és a CSS szabványait. Digitális fotó szerkesztéshez tökéletes, mert fut Microsoft Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszereken is.

PaintNET digitális képszerkesztő

PaintNET digitális képszerkesztő

Paint.NET ingyenes fotó és képszerkesztő program. A Paint.net képes a digitális képeken a rétegek kezelésére és korlátlan számú művelet visszavonási lehetőséget biztosít. Speciális effekteket használhatunk fotók feldolgozásához és számtalan hatékony eszköz áll rendelkezésre a fotószerkesztés során.

Photobie képszerkesztő program

Photobie képszerkesztő program

A Photobie egy ingyenes fotó szerkesztéséhez alkalmas program, mely professzionális eszközei révén mind az egyéni hobbi felhasználókat, mind pedig a profi fotósokat segíti a digitális képszerkesztésben. A hobbi felhasználóknak profi eszköztár használatához sem kell a programot megvásárolni, ingyenesen használható személyes célokra.

Real-Draw képszerkesztő program

Real-Draw képszerkesztő program

Real-Draw 30 napig ingyenes vektorgrafikus fotó szerkesztő, fotómanipulációs program. Támogatja a rétegeket, így PSD fájlokba is menthetünk a népszerű képformátumok mellett. Weblapkészítő funkció, automatikus HTML kód generálással. Egyszerű, de nagy tudású képszerkesztő program.

Tuti menü