Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotó szerkesztő programok képes leírás - Digitális fotózás.tlap.hu
részletek »

Digitális fotó szerkesztő programok - Digitális fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Digitális fotó szerkesztő programok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop a világ egyik legnépszerűbb és legjobb(nak kikiáltott) digitális képszerkesztő programja. A program elsősorban professzionális felhasználóknak készült, ezért csak fizetős változatban létezik - demó program a fejlesztő oldalán elérhető. Profi fotó szerkesztéséhez, fotó manipulálásához, retusálásához szinte nélkülözhetetlen.

Corel Paint Shop Photo Express

Corel Paint Shop Photo Express

Corel Paint Shop Photo Express fényképszerkesztő és képkatalogizáló program. A Paint Shop Pro Photo Express programban hihetetlenül gyorsan, profi minőségben javíthatja fényképei minőségét! A Paint Shop Photo Express fényképszerkesztő már nemcsak az otthoni felhasználók részére készült, profi fényképészek, fényképszerkesztők is kiválóan használhatják a színmenedzsment beállításait, a RAW-fájlok kezelési tulajdonságait.

Gimp képszerkesztő program

Gimp képszerkesztő program

Gimp a világ egyik legprofibb ingyenes photoshop szerű fotó szerkesztő programja. Magyar nyelven is elérhető. Tudása és bonyolultsága vetekszik a Photoshop programéval. A GIMP szinte minden operációs rendszerre elérhető és minden digitális képekkel kapcsolatos művelet elvégzésére alkalmas.

PaintNET digitális képszerkesztő

PaintNET digitális képszerkesztő

Paint.NET ingyenes fotó és képszerkesztő program. A Paint.net képes a digitális képeken a rétegek kezelésére és korlátlan számú művelet visszavonási lehetőséget biztosít. Speciális effekteket használhatunk fotók feldolgozásához és számtalan hatékony eszköz áll rendelkezésre a fotószerkesztés során.

Photobie képszerkesztő program

Photobie képszerkesztő program

A Photobie egy ingyenes fotó szerkesztéséhez alkalmas program, mely professzionális eszközei révén mind az egyéni hobbi felhasználókat, mind pedig a profi fotósokat segíti a digitális képszerkesztésben. A hobbi felhasználóknak profi eszköztár használatához sem kell a programot megvásárolni, ingyenesen használható személyes célokra.

Hirdetés
Real-Draw képszerkesztő program

Real-Draw képszerkesztő program

Real-Draw 30 napig ingyenes vektorgrafikus fotó szerkesztő, fotómanipulációs program. Támogatja a rétegeket, így PSD fájlokba is menthetünk a népszerű képformátumok mellett. Weblapkészítő funkció, automatikus HTML kód generálással. Egyszerű, de nagy tudású képszerkesztő program.

Tuti menü