Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotográfusok weboldalai képes leírás - Digitális fotózás.tlap.hu
részletek »

Fotográfusok weboldalai - Digitális fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Fotográfusok weboldalai
Keresés
Találatok száma - 39 db
Álmaim fotósa

Álmaim fotósa

Esküvő? Céges rendezvény? Születésnapi party? Bízza ránk a fotózást és mi garantáltan megörökítjük a legszebb pillanatokat! Fotográfusként szolgáltatást nyújtok, kéréseket teljesítek. Hitvallásom a minőségi digitális és filmes fotók készítése, szerkesztése és igényes prezentálása.

Balogh Zoltán fotográfus

Balogh Zoltán fotográfus

Mi a különbség egy amatőr és egy profi, tapasztalt fotós által készített kép között? Mi is egy fotó? A pillanat emlékműve. Egy igazi fotóművész célja csak az lehet, hogy a maga egységében ragadja meg a lényeget: fények, színek, kontrasztok teljes játékát feltárva a szemlélő előtt, hogy Ő is átélje mindazt, ami fénykép mögött rejtőzik.

Bányai Viktor Ingatlanfényképész

Bányai Viktor Ingatlanfényképész

Ingatlan fotózással foglalkozom, és néhány szóval bemutatnám a SÍK-PANORÁMA fotózás előnyeit. Ezt a fotózási technikát alkalmazom az ingatlanok belső terének a bemutatására is. Mivel az átlagos látószögű objektívek korlátot szabnak a terek átfogását illetően ezért SÍK-PANORÁMA felvételeket készítek. Vannak még megfelelő lehetőségek, mint a nagylátószögű objektív alkalmazása, vagy a gömb-panoráma felvétel. Én mégis a fenti technológia mellett döntöttem, mert a költségek így igen minimálisak, tehát a megrendelő pénztárcáját is kíméli. Lakás, iroda, műhely és egyéb munkahelyek fotózása hirdetésekhez, weboldalakhoz. Ezzel a fotózási módszerrel többet mutathat a kíváncsi vevők számára, nagyobb részlete lesz látható a helyiségeknek, ezáltal megkönnyítheti az ingatlanok eladhatóságát.

Drón Légifotó

Drón Légifotó

Cégünk professzionális drón légifelvételeket készít a megrendelő igénye szerint. A drónok növekvő elterjedése és a technika gyors fejlődése a videók és fotók készítésének új dimenzióját nyitotta meg számunkra. A nagy hatótávolságú drónoknak és az okostelefonoknak köszönhetően, lehetőség nyílt gyors, éles és nagyfelbontású felvételek készítésére. A távirányítható repülőgépek és helikopterekkel szemben, amik már régóta léteznek, a drónok képesek nagy teljesítményű kamerákat stabilan és jól irányíthatóan a levegőben tartani. A mi drónunk négyrotoros - úgynevezett quadrokopter, amely képes a stabil repülésre és kiválóan manőverezhető. További információk a weboldalon.

Esküvői Fénykép Info

Esküvői Fénykép Info

Esküvői fényképészek által készített esküvői fotók, szabadtéri, természetes, és műtermi fényképek információs portálja. Az egyik legnehezebb egy esküvő megszervezésénél az esküvőt fényképező személy kiválasztása. Honlapunkon a partner fényképészeink által feltöltött saját kollekciójuk között böngészhet, így munkájukról kaphat egy átfogó képet. Minden kép mellett megtalálja a művész elérhetőségét, így ha valamelyik kép tetszik, rögtön kapcsolatba tud lépni vele.

Esküvői Fotós - Szádvári Ferenc

Esküvői Fotós - Szádvári Ferenc

Üdvözöllek, Szádvári Ferenc esküvői fotós vagyok! Esküvői fotózás szolgáltatást vállalok profi felszerelés segítségével az ország bármely pontján, az igényeiteknek megfelelően! Ha Ti is már kitűztétek a nagy nap dátumát és elkezdtétek az esküvővel kapcsolatos teendők szervezését, akkor érdemes tudnotok, hogy a helyszín, a menü és a ruha leszervezése mellett a megfelelő esküvő fotós megtalálása is nagyon fontos dolog! Ugyanúgy, mint az előbb említett dolgok, az esküvői fotós szakember is be van táblázva a hétvégék nagy részén, így ha nem szeretnétek lemaradni az általatok leginkább vágyott fotós megbízásáról, akkor cselekedjetek mielőbb! Nézd meg weboldalamat, ahol megtalálhatóak referencia esküvői képek továbbá vélemények ifjú párok tollából a munkámról!

Eternity Esküvői Ruhaszalon weboldala

Eternity Esküvői Ruhaszalon weboldala

Nézz körül kívánságod szerint bőséges, szakadatlanul aktualizált, impozáns menyasszonyi ruha felhozatalunkból! Tengernyi árnyalat, stílus a szokványos hosszútól a gyöngyökkel díszített szabásig, ugyanakkor ízléses vállpántos esküvői öltözetekig. Pénztárca kímélő árak, képesített, jót akaró eladók, lakályos üzlet, nagy választék térítésmentes ruhapróbák, flexibilis időpont egyeztetés. Nálunk bármennyi időt eltölthetsz, bármennyi ruhát felpróbálhatsz, akárkit magaddal hozhatsz, fotózhatsz! Álomszép menyasszonyi ruha választék, Eternity Szalon, Budapest!

Fehér Bertalan

Fehér Bertalan

Minden kép véleményt hordoz, legyen az céges portré, termék-, vagy épületfotó. Gondolatok, érzelmek, történetek, vélemények egyetlen vagy több pillanatba sűrítve az idő múlása folyamán emlékoszlopokká válnak. Életünk részévé lesznek, a jelen fotográfiái hamarosan történelemmé formálódnak. Ezen felelősség tudatában lesz egy jó fotográfus részese életüknek, munkáiknak, élményeiknek. Számomra ez a fotózás lényege. Azokat az érdeklődőket várom, akik nem az olcsót, hanem a jót keresik. Akik nem elégednek meg a középszerűvel, akik értik, hogy a képeknek ereje van. Teszem mindezt garanciával, az Ön számára kockázatmentesen.

Földi Szilvia Photography

Földi Szilvia Photography

Igazi, felejthetetlen fotózási élmény profi fotóssal, aki tudja, hogy hozza ki a modelljeiből a legtöbbet. Legyen az modellfotózás, akt, esküvő, vagy családi élmény megörökítése a mi mércénk a boldog ügyfél. A weboldalunk is ennek szellemében készült, amin megtalálhatsz mindent, ami szükkséges ahhoz, hogy Te is lásd - számunkra a fotózás nem feladat, hanem egy életérzés. A weboldalunk kifejezetten az emberábrázolással foglalkozik, ami az egyik legszebb, de egyben legnehezebb fotós téma. A fotós ebben csak akkor lehet sikeres, ha szívből szereti a feladatát, és maradnadót kíván alkotni. Természetesen a galériákban szereplő fotótypusoktól és az emberábrázolástól is eltérünk, függően attól, mire van igényed. Kedvező ajánlatokkal, egyedi, személyre szabott konstrukciókkal várunk - a lehtetlen nálunk csak fotóbeállítás kérdése.

Hirdetés
Gangfotó

Gangfotó

Kaposváron születettem 1974-ben. A Külkereskedelmi Főiskola és az angol University of Humberside közös kurzusán szereztem közgazdász-diplomát. Fotografálni kezdetben édesapámtól tanultam, később elvégeztem Stalter György tanfolyamát az ASA Fotóstúdióban. A 2004-es év óta fény- képezek aktívan. Nagyobbrészt magam választotta, autonóm témákon dolgozom, elsősorban dokumentarista irányultságú, fekete-fehér fotóesszéket készítek. Emellett alkalmazott fotográfusként is tevékenykedem: Séták sorozatcímmel két önálló könyvem jelent meg a Vince Kiadó gondozásában. Tagja vagyok a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának.

Illés Dániel esküvői fotós

Illés Dániel esküvői fotós

A fotozsurnaliszta esküvői fotózás egy olyan fotózási irányzat, melynek képviselői elsősorban passzív módon, a háttérben dolgozva örökítik meg az esküvő minden eseményét. Általában nem, vagy csak minimálisan zavarják meg a fotók szereplőit interakcióval. A fotók elmesélik az esküvő teljes történetét akár egészen a készülődéstől a hajnali mulatozásig. A fotozsurnaliszta esküvői fotósok egész nap vadásszák a pillanatokat, elsődleges céljuk, hogy visszaadják az esküvő eseményeinek hangulatait, érzelmekkel teli jeleneteit. Ha Ti is ilyen esküvői fotókat szeretnétek, amelyek szinte helyettetek mesélnek a Nagy napról, látogassatok el weboldalamra, és vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Jegyes fotózás, esküvő fotózás

Jegyes fotózás, esküvő fotózás

Kedves Jegyespár! Jó helyen jártok, amennyiben szakképzett, hivatásos fotósra szeretnétek bízni a Ti nagy napotok eseményeinek megörökítését! Kérlek benneteket tekintsétek meg esküvői fotós honlapomat, ahol láthatjátok fotózási stílusomat, munkáim minőségét és ha mindez elnyerné tetszéseteket, választhattok az esküvői csomagok közül.

Jókép fotóstúdió

Jókép fotóstúdió

Szolgáltatásaim: Termékfotózás Válla lom cége termékeinek fotózását, legyen az egy egyszerű fehér hátteres kép, vagy egy összeállított komopzició. Portfólió készítés Előzetes személyes megbeszélés után egy barátságos műteremben stylist, sminkes és fodrász segítségével készítek fotókat. Címketervezés, kiadványszerkesztés Kivitelezem vállalkozása termék címkéinek tervezését, katalógusának igényes megszerkesztését. Rendezvényfotózás, családi események megörökítése Megörökítem céges és családi eseményeit, születésnapi bulikat, leánybúcsút, keresztelőt.

Kiss Lóránt esküvői fényképész

Kiss Lóránt esküvői fényképész

A fotóimat az jellemzi, hogy szakítok a klasszikusnak mondható beállításokkal és fotózási helyszínekkel. Az esküvőkön a célom, hogy a legőszintébb és legboldogabb pillanatokat örökítsem meg mindenféle sallang nélkül. Mivel egyforma esküvők nincsenek ezért a menyasszony és vőlegény nem a megszokott sablonokat kapják, hanem olyan fényképeket ami tükrözi az egyéniségüket. Tehát, ha nem érzed magadénak a klasszikus stílusú esküvői fotográfiákat és szeretnél inkább olyan fotókat életed nagy napjáról, ami természetes, kreatív és tükrözi az a személyiségeteket, akkor keress bátran.

Kókai Fotó

Kókai Fotó

Esküvői, gyermek, tárgy, akt, portfólió, rendezvény fotók készítése, műteremben és külső helyszíneken. Egész életemet a mozgás, az örök nyugtalanság jellemezte, ami mindig új utak keresésére ösztönzött. Kerestem azt a területet ahol a kreativitásomat kiélhetem. Éltem zenészként, dolgoztam a ruhaiparban, majd kozmetikusként is. Kezdetben hobbi szinten fotóztam, majd 1994-ben a Práter utcai iskola fényképész szakán végeztem, azóta hivatásos fotósként dolgozom.

Kovács Györgyi fotós - Esküvői és baba fotózás

Kovács Györgyi fotós - Esküvői és baba fotózás

Kovács Györgyi fotós vagyok. Vállalok - esküvői, tabló, portfólió, baba, gyermek, rendezvény, kismama, termék, zsúr, randi, fényképes naptár és koncert fotózást. Biztos gondolkodtál már azon, hogy készíttess magadról vagy családodról egy remek fotósorozatot. Számtalan lehetőség nyílik a természetben vagy akár otthon, családi körben, hogy megörökítsük legszebb pillanataidat. A fényképezés világában szinte minden egyes műtermi fotósorozatnak megvan a maga ára. Kinél olcsóbb, kinél pedig drágább. Itt próbáltam összeszedni az egyes sorozatfotók árait. Legyen szó esküvő, illetve tabló vagy egy babafotó sorozatról. Fix árakat még egy portfólióra és a termékfotózásra lehet mondani.

Kreatív baba-mama fotózás

Kreatív baba-mama fotózás

Ajándékozd meg párodat és szeretteidet a rólad és kisbabádról készült egyedi stílusú fotókkal! Nagyobb babák és gyermekek, család esetében a saját műtermünkben fotózunk, vagy bármilyen szabadon választott külső helyszínen. Mobil műtermi eszközeink pedig lehetővé teszik, hogy újszülött babádról az otthonodban tudjunk minőségi képeket készíteni. Természetesen a képeken a család bármely tagja szerepelhet, ezért nem kérünk felárat! A kész fotók a fényképezéstől számított 7-14 napon belül az általunk megadott jelszó segítségével letölthetőek weboldalunkról, ahol bővebb tájékoztatást olvashatsz szolgáltatásainkról és árajánlatot is kérhetsz!

Tuti menü