Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotográfusok weboldalai képes leírás: Krepsz - Varga [2. oldal]
részletek »

Fotográfusok weboldalai: Krepsz - Varga [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Fotográfusok weboldalai
Keresés
Találatok száma - 39 db
Krepsz Judit Photography

Krepsz Judit Photography

Portfólió fotózás műteremben illetve szabadtéren, illetve divatfotók, modellfotók, állatfotók, esküvői fotót, akt, művészi fotók készítése, profi csapattal (sminkes, fodrász, stylist) több száz ruhával és kiegészítőkkel kedvező áron... Fotósorozat akár 12 000 forinttól...

LightFactory fotóstúdió

LightFactory fotóstúdió

100nm-es fotóműtermünkben várjuk a kedves érdeklődőket, amatőr illetve profi fotósokat akiknek lehetősége van a műterem bérlésére és stúdiófotózásra, kedvező árak és barátságos csapat mellett. Ha csak fotóztatnád magad vagy vállalkozásod, bátran kattanj ránk, vállaljuk kreatív és üzleti portfóliók készítését is. Amennyiben bérelni szeretnéd a stúdiót, de félsz, hogy nem rendelkezel elég szaktudással ehhez, egy percig sem aggódj, szakkézpett csapatunk örömmel és készséggel áll rendelkezéserde és segít neked akár az indulásnál, akár végig asszisztál a fotózás alatt. Kedvező árak , bérleti konstrukciók. Jelenleg 4 vakunk 3 féle papírhátterünk, illetve függönyünk és rengeteg fényformálónk biztosítja, hogy mindent az elképzeléseid szerint tudj megvalósítani.

Minafoto

Minafoto

Másként nézem a világot? :-) Nem állandóan az objektíven át, hanem egy másik látásmóddal, valahogy nekem színes, részletgazdag és állandóan megcsodálni való a világ. Mindig lenne mit lefotózni! A fotózást hivatásomnak tekintem, és 15 év után még mindig szeretem. Minden témát egyedinek tartok, egy új kihívásnak, és akkor is ha egy hasonló témát kapok, igyekszem másként láttatni, mert kerülöm a rutint. Keresem az új látószögeket, az új látásmódokat, szívesen kísérletezem újabb technikákkal. A feladataim során felmerült tapasztalatokat igyekszem mindig bővíteni, az eddig tanultakat frissíteni, követni a technika adta lehetőségeket nemcsak a fotózásban, hanem az utómunkákban is. Minden témát egyedinek tartok, és igyekszem a lehető legjobban úgy megközelíteni, ahogyan azt az ügyfél láttatni szeretné. Véleményem szerint egy kép nem egy pillanat alatt készül el: annak van előélete, az elkészítés módja és pillanata, az utómunkák ( a digitális retus, effektek, a nyomtatási megjelenítés módjai, a grafika, a képkeret), és az utóélete, ahogy fogadják a képet a nézői. A jó képekkel célom a színvonalas vizuális kultúra megteremtése, túltekintve a mostanában kilószámban divatos, épphogy mobil

Palcsek István fotográfus

Palcsek István fotográfus

Palcsek István természetfotós fotográfus honlapja. "Nem a csodák hiányoznak az életünkből, hanem a csodálat." A (természet) fényképezés alapjait én is, mint a legtöbb "rendes" természetfotós, nem az iskolában, hanem a saját csetlés-botlásaim közepette tanultam meg. A fejlődés a mai napig tart, időközben tapasztaltabb fotósokkal is megismerkedhettem, tőlük is sokat tanultam és értékes emberi kapcsolatokkal gazdagodtam.

Portré és divatfotózás Tatabányán

Portré és divatfotózás Tatabányán

Fotózással kapcsolatos teljes körű szolgáltatást nyújtunk Tatabánya központjában. Portréfotózást, családi fotózást, esküvői fotózást, termékfotózást. Emellett videó önéletrajz készítésével, digitalizálással és tablókép készítésével is foglalkozunk. Portré ajánlataink: Efton portfólió: - Műtermi fotózás időtartama kb. 1 óra - 5 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré Efton portfólió plusz: - Műtermi fotózás időtartama kb. 2-3 óra - 12 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré

Réti Dóra fotóművész

Réti Dóra fotóművész

Réti Dóra fotóművész MAFOSZ - Diplomás fotóművész. Tanár, alkalmazott fotográfia szakoktató, fényképész, fotóriporter. Portfóliójában megtalálhatóak az épület külső és belső fotók, esküvői fotók, gyermekfotók, portré fotók és a rendezvény, konferencia fotózás is.

Sárközi Péter

Sárközi Péter

Sárközi Péter fotográfus és tervezőgrafikus vagyok. Több szakirányú végzettséggel rendelkezem, kvalitásomat jelzi, hogy tagja vagyok a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, valamint három éven keresztül szerepeltem az ARC óriásplakát kiállításon. Munkáim több hazai és nemzetközi kiállításon is megjelentek.

SkyViewAir Légifotó

SkyViewAir Légifotó

Professzionális légifotó és videó. A legmodernebb technikával, octocopter segítségével. A drón hatékony és költségkímélő eszköz a modern légifotózás segítségére. A három tengelyű kamera stabilizáló rendszernek köszönhetően tökéletesen stabil, rezgés mentes hd minőségű felvételek készülhetnek. A precíz irányításnak köszönhetően Magyarországon egyedülálló módon légi panorámaképek készítésével állunk megrendelőink rendelkezésére. Az akár egy gigapixel felbontású képen úgy csodálhatja meg a tájat, ahogy korábban még sohasem.

Smiley Fotó

Smiley Fotó

Legyen szó akár a családról, a baráti körről, vagy egy modellportfólió elkészítéséről, minket keresel! Cégünkben két célt valósítunk meg: fotózás és modellközvetítés. Saját stúdiónkban műtermi körülményeket és változatos kelléktárat biztosítunk a fotózások során melyet folyamatosan fejlesztünk, igazodva ügyfeleink igényeihez és a piaci trendekhez. A műszaki fejlődés mellett elmaradhatatlan a tudás gondozása is, ezért fotósaink is folyamatosan képezik magukat. A Smiley Fotó nem véletlenül kapta a nevét: műtermünkben nem mű mosolyokat szeretnénk megörökíteni, ezért oldott, vidám hangulatot biztosítunk a fotózás során, hogy számodra is egy jó emlék legyen a nálunk tett látogatás! Akciónkat keressd weboldalunkon ;)

Hirdetés
Studio Digital - Esküvői fotó és esküvői videó

Studio Digital - Esküvői fotó és esküvői videó

Esküvői fotó és esküvői videó egy helyen, barátságos, elérhető árakon - extra szolgáltatásokkal! Az esküvőtök napja kiemelkedő események sorozatából áll, olyan pillanatokból, melynek méltó, kreatív és minőségi megörökítése komoly felkészülést igényel. Mi erre a kihívásokkal teli feladatra vállalkozunk - keressetek fel bennünket bátran!

Szabó Béla fotóművész

Szabó Béla fotóművész

Amennyiben profi és igényes fotográfiára van szüksége, legyen az reklám, idegenforgalmi célra felhasználható kép, légifotó, művészfotó, stb. esetleg esküvőre készül, netán igényes és művészi akt fotóval szeretné meglepni magát vagy ismerősét, Szabó Béla fotóművész honlapján megtalálja, amit keres. Ha fotózni szeretne megtanulni, akkor szintén jó helyen jár.

Szabó Ivett

Szabó Ivett

Szabó Ivett és fotográfus csapata csupa természetes és önfeledt pillanatot örökít meg, amik tükrözik az emberek egyéniségét. Munkánkban az képviseli a legnagyobb értéket, hogy nem klisék alapján dolgozunk, hanem a párokkal közös alkotásnak tekintünk minden egyes esküvőt. Esküvői fotóink nem azt tükrözik, hogy mi hogyan képzeljük el a szerelmet. Megteremtjük nektek azt a hangulatot, hogy Ti magatok mesélhessétek el a történeteteket. Ezen kívül portré és akt fotók készítését is vállaljuk műteremben vagy akár a szabadban, de mindenképpen kreatívan a megrendelő személyiségét középpontba helyezve.

Szmolár Márk

Szmolár Márk

Szmolár Márk, esküvői fotós vagyok. A hosszú és unalmas bemutatkozás helyett csak annyit magamról, hogy immár hatodik éve képezi életem szerves részét az esküvői fotózás. Az esküvői fotó műfaja az egyik legelőkelőbb és leghálásabb, de egyben legnehezebb szakmák közé tartozik. A folyamatosan frissülő esküvői fotó galériákban számos kreatív és fotózsurnaliszta esküvői fotón keresztül követhetitek nyomon esküvői fotós munkásságomat, az esküvői fotó nyújtotta önkifejezés kreatív lehetőségeit. Manapság az esküvői fotózás velejárója a jegyes fotó (e-session vagy love session) is. A weboldalam ezt a témát is felöleli és néhány képriporton keresztül mutatja be a jegyes fotózás érzelmekkel teli világát. A blogomban a legfrissebb esküvői fotó és jegyes fotó sorozataimba és az esküvő fotózás során megélt élményeimbe kaphattok betekintést. A tapasztalataim gyarapítása és kreativitásom fejlesztése érdekében workshopokon is részt veszek.

Szúdy Péter Galéria

Szúdy Péter Galéria

Üdvözlöm Szúdy Péter fényképész galériájában! Portré, riport, divat és gasztró és étel fotózás a leggyakoribb megbízásaim. Egy esküvő mind a négyet magába foglalja, ezért is vállalom örömmel házasságkötések megörökítését. Üzleti vállalkozások, honlapok komplett képanyagát szintén biztosítom önnek. Konzultáció, időpont és ajánlatkérés ügyében keressen bizalommal. Esküvői fotó szolgáltatás az ország egész területén vállalok. Tetszőlegesen variálható vagy kialakítható csomagok, fair díjszabás, a fotográfiai rendelkezésre állás a házasságkötés jellegéhez, hosszához igazítható. Jegyes előfotózás (e-session) tetszőleges helyszínen és időben, kinti vagy benti fénykép sorozatok készítésével egyaránt választható. Házasságkötés napján előkészületek, kikérő, templomi, polgári szertartás, vacsora, lakodalom megörökítésére folyamatos és megbízható jelenlétet biztosítok. Igény esetén a menyegző napján mobil stúdió eszközök is rendelkezésre állhatnak klasszikus műtermi portrékhoz. A felvételek kis és nagy felbontásban, színes fényképpel díszített dvd formájában kerülnek átadásra. A honlapon jelszóval védett galéria biztonságos böngészést vagy letöltést nyújt a távol élő rokonok részére is.

Termék fotózás, tárgyfotózás

Termék fotózás, tárgyfotózás

Termékfotó nélkül reklámozni olyan, mint egy kútba kiabálni: Ki hallja meg? Gyenge minőségű termékfotót használni pedig olyan, mint félig behúzott kézifékkel közlekedni - a promócióba tankolt pénz csupán magas fordulatszámon pörgeti a motort, miközben a konkurens cégek sorra integetnek hátrafelé és köszönik hogy előre engedték őket. Ezért a rossz termékfotó átok. A jó termékfotó viszont felcsigázza a vásárlót és kialakít benne egy birtoklási vágyat. A jó termékfotó vonza a figyelmet. A jó termékfotó megragadja a figyelmet. A jó termékfotó behozza a vevőt az üzletbe. A jó termékfotó olyan valami, aminek mellőzése luxus.

Vámosi-Nagy Gergely

Vámosi-Nagy Gergely

Vámosi-Nagy Gergely (sajtfoto) 1998 óta fotóz, objektívén keresztül mi is másképp láthatjuk a világot. Egyedi hangulatú fotókat készít, melyek születhetnek rendezvényen, kiállításon, versenyen - vagy épp a boldogító igen kimondása közben. Egy a cél: látni és láttatni. Rengeteg versenyen és eseményen örökítette meg a legemlékezetesebb pillanatokat, nem figyelmen kívül hagyva a kulisszák mögött lévő legapróbb részleteket is megmutatva a világnak.

Varga Csaba fotós

Varga Csaba fotós

Varga Csaba díjnyertes fotós oldala. Divat &modellfotózás. Kreatív és fotózsurnaliszta fotók. Blog és fotógaléria. Fotózás, fotóriport professzionális színvonalon. Ketten fotózunk szinkronban - szinronfotózás, blogunkban erről bővebben olvashat. Fine Art albumok, fotókönyvek, fotóalbumok magas minőségben.

Tuti menü