Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotográfusok weboldalai képes leírás: Vargha - Zsirmon [3. oldal]
részletek »

Fotográfusok weboldalai: Vargha - Zsirmon [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Fotográfusok weboldalai
Keresés
Találatok száma - 39 db
Vargha János fotográfus

Vargha János fotográfus

A Budapesten született fotográfus eredeti foglalkozása biológus. 1980-tól 2001-ig környezetvédelemmel foglalkozott. 2001 óta szabadúszóként elsősorban fotográfusként dolgozik. Portfóliójában megtalálható az absztrakció, állatok, csendélet, emberek, enteriőr, épületek, műtárgyak, növények, tájképek, tárgyak, városképek fotói.

Varján András fotográfus

Varján András fotográfus

Varján András fotográfus honlapja. Varján András weboldalán a fotógalériákban a profi fotós több évi munkája során készült fotóiból tekinthetünk meg néhányat. A természetfotózáson kívül egyéb témákban is böngészhetünk képeket a honlapon témák és kategóriák szerint fotógalériákba rendezve.

Vass Photography

Vass Photography

Vass Photography - Adjunk teret a stílusnak! Vass Zoltán fotós hivatalos weboldala. Vállalok különböző rendezvényeken való fotózást, legyen az esküvő, eljegyzés, szalagavató. Elkészítem portfóliódat, tablóképedet, ajándékba szánt képeidet. Főbb profiljaim: fashion, beauty, glamour. Reklám és katalógus fotózást is vállalok. Minőségi munka elégedettségi garanciával.

Víg László fotós

Víg László fotós

Kreatív, természetes és élettel teli esküvői fotókat készítek életetek legkülönlegesebb napján. Esküvői fotózást, jegyesfotózást, párok fotózását Magyarországon kívül külföldön is szívesen vállalok. Hétfőtől csütörtökig akár 1 órás esküvői fotózás is kérhető. Pénteken és vasárnap minimum 3 órás, szombatonként pedig minimum 8 órás rendelkezésre állással vállalok esküvői fotózást. Igényesen utómunkázott, teljes felbontású fotókat adok át, az órák számától függően 300-500 db-ot. A hétköznapokon rendezett, valamint a novembertől márciusig megtartott esküvőkre speciális kedvezmények érvényesek. Esküvők fotózásán kívül kismamafotózással, baba- és gyermekfotózással, valamint portfóliók készítésével foglalkozom, de rendszeresen próbára teszem magam a rendezvényfotózás és egyéb céges fotózások területén is.

Zsirmon Réka fotográfus

Zsirmon Réka fotográfus

Zsirmon Réka és Kudich Zsolt természetfotós oldala. A honlapon természetfotók, az állat és növényvilág képei tekinthetőek meg egy flash galériában. A publikált profi minőségű képek akár meg is vásárolhatóak.

Tuti menü