Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotóklubok és egyesületek képes leírás - Digitális fotózás.tlap.hu
részletek »

Fotóklubok és egyesületek - Digitális fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Fotóklubok és egyesületek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Compur Fotóklub

Compur Fotóklub

A Compur Fotóklub 25 éves múltra tekinthet vissza. Tagjaik azok, akik egyszerűen csak szeretnek fotózni. Képeikből évente kiállítást rendeznek. Új tagjaik mindezekben aktívan részt vehetnek. A fotózás szerelmesi jó társaságra találnak a klubban.

Digitális és filmes fotótanfolyam

Digitális és filmes fotótanfolyam

Cégünk, a Fotó Spektrum Kft. digitális fotótanfolyamok, illetve filmes fotótanfolyamok megszervezésével, valamint levezénylésével foglalkozik. Tanfolyamaink bárki számára elérhetőek, amikre most kedvezményes áron lehet jelentkezni. A gyakorlattal rendelkező fotósok mellett azon érdeklődők jelentkezését is várjuk, akiknek eddig még nem volt tapasztalatuk a fotózás terén, de érdekli őket ez a tevékenység és szeretnének egy kicsit közelebbről is megismerkedni vele és elsajátítani a szükséges ismereteket. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Esküvői fotózás, esküvői videós

Esküvői fotózás, esküvői videós

A United Photographers csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik fotózás terén, fotósaik lendületesen, lelkesen végzik a munkájukat. Különböző rendezvények(esküvő, eljegyzés, keresztelő, divat, stb.) fotózásával foglalkoznak. A fotózáson kívül videókészítést is vállalnak. HD minőségű képeket és videókat csinálnak, hogy valóban visszaadják azt az élményt, amit a felek átéltek. Ők tökéletesen megörökítik életünk legszebb pillanatait. A telephelyük Budapesten, a XIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Fényecset Fotóklub

Fényecset Fotóklub

A Fényecset Fotóklub Zsila Sándor Természetfotózás haladóknak című tanfolyamának hallgatóiból alakult át fotóklubbá. A foglalkozásokon kialakult vidám hangulat, kreatív légkör a tanfolyam vége felé egyértelművé tette, hogy e kis csapat valamilyen más formában továbbra is együtt kell, hogy maradjon. Klubéletünk alapja a közös érdeklődé, a természet és annak fotózásának szeretete.

Fotógráfus Alapítvány

Fotógráfus Alapítvány

A 2002 óta működő Fotografus.hu - Alapítvány a Magyar Fotográfiáért egyik célkitűzése a kortárs fotókultúra értékeinek bemutatása és közvetítése a társadalmi nyilvánosság felé. Szervezetünk megalakulása óta foglalkozik fotóművészeti oktatással is. Az alapítvány céljai megvalósításában számít az alkotók, az célokkal egyetértő érdeklődők és a magyar fotográfiai kultúra hivatalos támogatóinak segítségére. Munkánkat észrevételeikkel, információval, kiállítási és pályázati lehetőségek felkutatásával és adományokkal segíthetik, amit a szervezet összes tagja nevében is előre megköszönünk.

Fotóművészek Szövetsége

Fotóművészek Szövetsége

A Szövetség célja a fotóművészeti alkotó tevékenység kibontakoztatása és támogatása, a magas színvonalú alkotások megismertetése, népszerűsítése belföldön és külföldön egyaránt. A magyar fotóművészet társadalmi elismertségének fenntartása, növelése, tagjainak és szerzői jogainak érdekképviselete.

Journality- Fiatal sajtófotósoknak

Journality- Fiatal sajtófotósoknak

Újságíró és sajtófotós portál, webmagazain, sok extrával: Képzések és pályázatok gyűjteménye, közösségi oldal, fórum, szakmai segítség, publikálási lehetőség, beváltható pontok.Regisztráció után beküldhető cikkek, képsorozatok, olvasottság után adott pontok alapján beváltható tárgyak a katalógusban.

Kőbányai Fotóklub

Kőbányai Fotóklub

A Pataky Művelődési Központban működő Kőbányai Fotóklub 2003-ban ünnepelte 50 éves fennállását. A klub működésének ideje alatt generációk nőttek fel és lettek örök szerelemesei a fotózásnak, a fotóművészetnek. Különböző korú és foglalkozású emberek sokasága ismerkedett meg a fényképezés technikájával, a vizuális kultúrával.

Soproni Fotóklub

Soproni Fotóklub

Magyarországon az elsők között, 1906-ban alakult a Soproni Fotóklub (Soproni Photo Club). Az egyesület már az alapítás évében Országos Fotókiállítást szervezett. A Soproni Fotóklub tagjai között a fotózás minden ága iránt érdeklődők képviseltetik magukat.

Hirdetés
Zalaegerszegi Fotóklub

Zalaegerszegi Fotóklub

Az 1961-be alakult Zalaegerszegi Fotóklub 2011-ben teljesen megújult, így a hivatalos honlapja is új köntösbe öltözött, teljesen új tartalommal, és közösségi oldal kapcsolatokkal lett ellátva. Szeretettel várunk minden kedves fotográfia iránt érdeklődő látogatót honlapunkon! Az oldalon megtalálható a klub eseménynaptára, legfrissebb hírei, taglistája, és a tagok legjobban sikerült fotói, melyekből havonta kiválasztjuk a Hónap képét. A klubélet fellendítése érdekében fotótúrákat is szervezünk, melyek keretében az ország határain belül és kívül is látványos helyszíneket tekintünk meg.

Tuti menü