Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Digitális fotózás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
123RF

123RF

Az 123RF.com a világ egyik legnagyobb mikrostock adatbázisa. Több, mint 24 millió, kiváló minőségű jogdíjmentes stock fotó, illusztráció, mozgókép és zene már 48 Ft/képtől, akár forintért, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal. Az 123RF.com oldal egy értékesítési csatorna is egyben a fotósok és grafikusok számára, ahol megcsillanthatják tehetségüket, lehetővé téve hogy megismertessék és értékesíthessék műveiket világszerte. Ez egy egyszerű értékesítési együttműködés a szerző és az 123RF között. Az 123RF.com mindenki számára megfizethetővé teszi a professzionális vizuális tartalmak felhasználását. Emellett az 123RF.com rugalmas és könnyen elérhető megoldásokat nyújt mind az előfizetéses mind pedig a kredites vásárlási lehetőségei segítségével, a felhasználói igények függvényében.

A digitális fotós könyv 1-3. csomag / Interbook Könyváruház

A digitális fotós könyv 1-3. csomag / Interbook Könyváruház

Scott Kelby, a nagysikerű Digitális Fotóskönyv első kötetének szerzője visszatért egy olyan új könyvvel, ami pont ott folytatja, ahol az első kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegretörő, szakzsargont mellőző stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak Aha, szóval így csinálják! érzése támad, és ami az első kötetet a világ legsikeresebb digitális fotózásról szóló könyvévé tette. Minden egyes oldal egyetlen, a fotóidat jobbá tevő témát jár körül. Minden lapozás után egy-egy újabb profi beállítással, eszközzel vagy trükkel ismerkedsz meg, amik segítenek a képeidet kiállítható minőségűvé tenni. Ha már eleged van abból, hogy a képeid elmennek, ha eleged van abból, hogy akárhányszor belenézel egy fotós magazninba, azt gondolod, Az én képeim miért nem így néznek ki?, akkor ez a könyv neked való.

ACDsee képnéző program

ACDsee képnéző program

ACDsee talán a világ legismertebb és legelterjedtebb digitális képnéző és képkatalogizáló programja. Nem véletlen, hiszen tudása is a legjobbak közé tartozik. Fizetős program, de időkorlátos változata szabadon letölthető, mellyel digitális képeinket nézegethetjük, fotóalbumokba rendezhetjük.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop a világ egyik legnépszerűbb és legjobb(nak kikiáltott) digitális képszerkesztő programja. A program elsősorban professzionális felhasználóknak készült, ezért csak fizetős változatban létezik - demó program a fejlesztő oldalán elérhető. Profi fotó szerkesztéséhez, fotó manipulálásához, retusálásához szinte nélkülözhetetlen.

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express ingyenes online digitális képszerkesztő program. A Photoshop Express kétféle szolgáltatást nyújt, egyrészt digitális képmegosztó oldalként működik, másrészt pedig a hobbifotósokat és blog írókat próbálja kielégíteni. A Facebook, a Photobucket és a Picasa tárhelyeire előzőleg feltöltött digitális képeket lehet átemelni, vagy az otthoni számítógépről feltölteni fotókat legfeljebb 2 GB határig.

Álmaim fotósa

Álmaim fotósa

Esküvő? Céges rendezvény? Születésnapi party? Bízza ránk a fotózást és mi garantáltan megörökítjük a legszebb pillanatokat! Fotográfusként szolgáltatást nyújtok, kéréseket teljesítek. Hitvallásom a minőségi digitális és filmes fotók készítése, szerkesztése és igényes prezentálása.

ArtworkPhoto Fotóklub

ArtworkPhoto Fotóklub

A klubk megalakulásának célja, különböző szolgáltatásokon keresztül összefogni, kiszolgálni, valamint segíteni a fotózás rejtelmeit megismerni szándékozó, profi gondolkodású felhasználókat. A fotózás minden irányzata iránt érdeklődőket várja a klub.

Balogh Zoltán fotográfus

Balogh Zoltán fotográfus

Mi a különbség egy amatőr és egy profi, tapasztalt fotós által készített kép között? Mi is egy fotó? A pillanat emlékműve. Egy igazi fotóművész célja csak az lehet, hogy a maga egységében ragadja meg a lényeget: fények, színek, kontrasztok teljes játékát feltárva a szemlélő előtt, hogy Ő is átélje mindazt, ami fénykép mögött rejtőzik.

Bányai Viktor Ingatlanfényképész

Bányai Viktor Ingatlanfényképész

Ingatlan fotózással foglalkozom, és néhány szóval bemutatnám a SÍK-PANORÁMA fotózás előnyeit. Ezt a fotózási technikát alkalmazom az ingatlanok belső terének a bemutatására is. Mivel az átlagos látószögű objektívek korlátot szabnak a terek átfogását illetően ezért SÍK-PANORÁMA felvételeket készítek. Vannak még megfelelő lehetőségek, mint a nagylátószögű objektív alkalmazása, vagy a gömb-panoráma felvétel. Én mégis a fenti technológia mellett döntöttem, mert a költségek így igen minimálisak, tehát a megrendelő pénztárcáját is kíméli. Lakás, iroda, műhely és egyéb munkahelyek fotózása hirdetésekhez, weboldalakhoz. Ezzel a fotózási módszerrel többet mutathat a kíváncsi vevők számára, nagyobb részlete lesz látható a helyiségeknek, ezáltal megkönnyítheti az ingatlanok eladhatóságát.

Hirdetés
BenQ digitális fényképezőgépek

BenQ digitális fényképezőgépek

A BenQ digitális fényképezőgépek hivatalos magyar nyelvű honlapja, melyen bemutatkozik a teljes BenQ fényképezőgép termékcsalád. A BenQ digitális fényképezőgépek két fő típusban készülnek. Compact és Elegant fantázia néven forgalmazott termékek kis méretük és közepes teljesítményük alapján elsősorban hobbi célú fotózáshoz ajánlottak.

Callsea Photo Editor

Callsea Photo Editor

Callsea Photo Editor ingyenes online digitális képszerkesztő. Kiválóan alkalmas digitális fotó fény és színkorrekciójának elvégzésére, a kép festménnyé konvertálására, de akár rajzolhatunk is képeinkre segítségével. Ezen kívül minden alapvető képszerkesztési funkció megtalálható benne, mint a méretezés, vágás, elforgatás.

Canon digitális fényképezőgépek

Canon digitális fényképezőgépek

Canon fényképezőgépek hivatalos magyar nyelvű honlapja. Kompakt fényképezőgépek, tükörreflexes fényképezőgépek, EF objektívek, adattároló eszközök - Minden digitális fényképezőgép, ami Canon kínálatában szerepel.

Casio digitális fényképezőgépek

Casio digitális fényképezőgépek

Casio digitális fényképezőgépek hivatalos angol nyelvű honlapja. A Casio digitális fényképezőgép család az EXILIM teljes választéka megtalálható a honlapon. Modern dizájn, könnyű és vékony kivitel, energiatakarékos működés csak néhány jellemző a Casio digitális fényképezőgépek számtalan szuper tulajdonságából.

Cewe fotókönyv

Cewe fotókönyv

Európa legkedveltebb fotókönyve, a Cewe fotókönyv segítségével legszebb emlékeinket, amelyet eddig fényképek formájában őriztünk meg, újra megelevenednek a fotókönyv lapjain!Ideális ajándék bármilyen alkalomra, hiszen a szeretteinkkel együtt töltött idő pótolhatatlan. A fotókönyv készítés rendkívül egyszerű: csupán össze kell gyűjteni legkedvesebb digitális fényképeinket, letölteni az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftvert, így akár percek alatt elkészülhet saját Cewe fotókönyve. Így egyedi igényei szerint választhatja ki a képelrendezést, a hátteret, az alkalomhoz illő sablonokat. A képeket feljegyzéseivel feliratozhatja saját kedve szerint! A megrendelést követően fotókönyvét átveheti házhozszállítással, vagy kényelmesen partnerüzletünkben!

Compur Fotóklub

Compur Fotóklub

A Compur Fotóklub 25 éves múltra tekinthet vissza. Tagjaik azok, akik egyszerűen csak szeretnek fotózni. Képeikből évente kiállítást rendeznek. Új tagjaik mindezekben aktívan részt vehetnek. A fotózás szerelmesi jó társaságra találnak a klubban.

Corel Paint Shop Photo Express

Corel Paint Shop Photo Express

Corel Paint Shop Photo Express fényképszerkesztő és képkatalogizáló program. A Paint Shop Pro Photo Express programban hihetetlenül gyorsan, profi minőségben javíthatja fényképei minőségét! A Paint Shop Photo Express fényképszerkesztő már nemcsak az otthoni felhasználók részére készült, profi fényképészek, fényképszerkesztők is kiválóan használhatják a színmenedzsment beállításait, a RAW-fájlok kezelési tulajdonságait.

Digitális és filmes fotótanfolyam

Digitális és filmes fotótanfolyam

Cégünk, a Fotó Spektrum Kft. digitális fotótanfolyamok, illetve filmes fotótanfolyamok megszervezésével, valamint levezénylésével foglalkozik. Tanfolyamaink bárki számára elérhetőek, amikre most kedvezményes áron lehet jelentkezni. A gyakorlattal rendelkező fotósok mellett azon érdeklődők jelentkezését is várjuk, akiknek eddig még nem volt tapasztalatuk a fotózás terén, de érdekli őket ez a tevékenység és szeretnének egy kicsit közelebbről is megismerkedni vele és elsajátítani a szükséges ismereteket. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Tuti menü