Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Digitális - Fotó [2. oldal]
részletek »

Digitális fotózás képes leírás: Digitális - Fotó [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
Digitális fényképezőgép akkumulátorok

Digitális fényképezőgép akkumulátorok

Fotó készítéshez a digitális fényképezőgépbe tartós akkumulátorok is szükségesek. Mindenfajta akkumulátort megtalálsz akár fotózáshoz, akár más eszközökhöz. Akkumulátorok és akkumulátor töltők fényképezőgépekhez nagy válaszékban.

Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás és egyedi fényképes ajándéktárgyak széles választéka. Rendelhető fényképes bögre, puzzle, póló, fotó poszter, vászonfotó, online digitális fotókidolgozás stb. Látogass el a www.fenykepesajandekok.hu oldalunkra ahol professzionális digitális fotókidolgozást rendelhetsz online képfeltöltéssel. Igazi fénykép fotópapíron igazi élmény!

Digitális Fotómagazin

Digitális Fotómagazin

Digitális fotómagazin - online fotómagazin, fényképezőgépek, fényképezés, fotózás témakörökben. Photoshop iskola, összeállítások Photoshop és Pait Shop Pro cikkekből. Digitális fotómagazin a digitális fotózás szerelmeseinek.

Dreamstime Stock Photos

Dreamstime Stock Photos

Talán az egyik legnagyobb fotó gyűjtemény, stock fotó adatbázis a Dreamstime Stock Photos, ahol profi minőségű fotókat vásárolhatunk. Az oldalon több millió képet találhatunk amit több tízezer profi és amatőr fotós készített. Az oldalon ingyenesen is tölthetünk le fotót, melyeket weblapokban is felhasználhatunk dekorációként.

Drón Légifotó

Drón Légifotó

Cégünk professzionális drón légifelvételeket készít a megrendelő igénye szerint. A drónok növekvő elterjedése és a technika gyors fejlődése a videók és fotók készítésének új dimenzióját nyitotta meg számunkra. A nagy hatótávolságú drónoknak és az okostelefonoknak köszönhetően, lehetőség nyílt gyors, éles és nagyfelbontású felvételek készítésére. A távirányítható repülőgépek és helikopterekkel szemben, amik már régóta léteznek, a drónok képesek nagy teljesítményű kamerákat stabilan és jól irányíthatóan a levegőben tartani. A mi drónunk négyrotoros - úgynevezett quadrokopter, amely képes a stabil repülésre és kiválóan manőverezhető. További információk a weboldalon.

Esküvői Fénykép Info

Esküvői Fénykép Info

Esküvői fényképészek által készített esküvői fotók, szabadtéri, természetes, és műtermi fényképek információs portálja. Az egyik legnehezebb egy esküvő megszervezésénél az esküvőt fényképező személy kiválasztása. Honlapunkon a partner fényképészeink által feltöltött saját kollekciójuk között böngészhet, így munkájukról kaphat egy átfogó képet. Minden kép mellett megtalálja a művész elérhetőségét, így ha valamelyik kép tetszik, rögtön kapcsolatba tud lépni vele.

Esküvői Fotós - Szádvári Ferenc

Esküvői Fotós - Szádvári Ferenc

Üdvözöllek, Szádvári Ferenc esküvői fotós vagyok! Esküvői fotózás szolgáltatást vállalok profi felszerelés segítségével az ország bármely pontján, az igényeiteknek megfelelően! Ha Ti is már kitűztétek a nagy nap dátumát és elkezdtétek az esküvővel kapcsolatos teendők szervezését, akkor érdemes tudnotok, hogy a helyszín, a menü és a ruha leszervezése mellett a megfelelő esküvő fotós megtalálása is nagyon fontos dolog! Ugyanúgy, mint az előbb említett dolgok, az esküvői fotós szakember is be van táblázva a hétvégék nagy részén, így ha nem szeretnétek lemaradni az általatok leginkább vágyott fotós megbízásáról, akkor cselekedjetek mielőbb! Nézd meg weboldalamat, ahol megtalálhatóak referencia esküvői képek továbbá vélemények ifjú párok tollából a munkámról!

Esküvői fotózás, esküvői videós

Esküvői fotózás, esküvői videós

A United Photographers csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik fotózás terén, fotósaik lendületesen, lelkesen végzik a munkájukat. Különböző rendezvények(esküvő, eljegyzés, keresztelő, divat, stb.) fotózásával foglalkoznak. A fotózáson kívül videókészítést is vállalnak. HD minőségű képeket és videókat csinálnak, hogy valóban visszaadják azt az élményt, amit a felek átéltek. Ők tökéletesen megörökítik életünk legszebb pillanatait. A telephelyük Budapesten, a XIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Eternity Esküvői Ruhaszalon weboldala

Eternity Esküvői Ruhaszalon weboldala

Nézz körül kívánságod szerint bőséges, szakadatlanul aktualizált, impozáns menyasszonyi ruha felhozatalunkból! Tengernyi árnyalat, stílus a szokványos hosszútól a gyöngyökkel díszített szabásig, ugyanakkor ízléses vállpántos esküvői öltözetekig. Pénztárca kímélő árak, képesített, jót akaró eladók, lakályos üzlet, nagy választék térítésmentes ruhapróbák, flexibilis időpont egyeztetés. Nálunk bármennyi időt eltölthetsz, bármennyi ruhát felpróbálhatsz, akárkit magaddal hozhatsz, fotózhatsz! Álomszép menyasszonyi ruha választék, Eternity Szalon, Budapest!

Hirdetés
Fehér Bertalan

Fehér Bertalan

Minden kép véleményt hordoz, legyen az céges portré, termék-, vagy épületfotó. Gondolatok, érzelmek, történetek, vélemények egyetlen vagy több pillanatba sűrítve az idő múlása folyamán emlékoszlopokká válnak. Életünk részévé lesznek, a jelen fotográfiái hamarosan történelemmé formálódnak. Ezen felelősség tudatában lesz egy jó fotográfus részese életüknek, munkáiknak, élményeiknek. Számomra ez a fotózás lényege. Azokat az érdeklődőket várom, akik nem az olcsót, hanem a jót keresik. Akik nem elégednek meg a középszerűvel, akik értik, hogy a képeknek ereje van. Teszem mindezt garanciával, az Ön számára kockázatmentesen.

Fényecset Fotóklub

Fényecset Fotóklub

A Fényecset Fotóklub Zsila Sándor Természetfotózás haladóknak című tanfolyamának hallgatóiból alakult át fotóklubbá. A foglalkozásokon kialakult vidám hangulat, kreatív légkör a tanfolyam vége felé egyértelművé tette, hogy e kis csapat valamilyen más formában továbbra is együtt kell, hogy maradjon. Klubéletünk alapja a közös érdeklődé, a természet és annak fotózásának szeretete.

Fényképes ajándéktárgy készítés

Fényképes ajándéktárgy készítés

Lepje meg szeretteit, barátait igazán egyedi fényképes ajándéktárgyakkal. Mi az, amiről évek múltán is biztos, hogy eszébe jut majd a megajándékozottnak? Természetesen a fényképes ajándéktárgyak, amelyek amellett, hogy igazán egyediek, hosszú távon élvezhető és valóban kellemes, kedves emléktárgyak. Az elmúlt években vált méltán népszerűvé a fotókönyv. És, hogy miért? Mert egy igényesen megszerkesztett fotókönyv olyan exkluzív hatást kölcsönöz képeinknek, melyet egy albumba rendezett papírkép nem biztos, hogy valaha is fog.

Fenykeplabor.hu - Online fotókidolgozás

Fenykeplabor.hu - Online fotókidolgozás

Hívasd nálunk elő kedvennc fényképeidet tökéletes minőségben! Online fotókidolgozás gyorsan és könnyedén az otthonodból! Kedvező árakkal és akciókkal várunk folyamatosan! Extra ajándékot szeretnél?! Késszítess egyedi fényképes ajándékot oldalunk segítségével! Fényképes bögre, fényképes párna vagy puzzle? Esetleg egyedi fényképes Iphone-tok?! Mindez könnyedén lehetséges! Nálunk mindent megtervezhets csak a kreazívitásod szab határt! Látogass el hozzánk és lepd meg magadat vagy szeretteidet valami egyedivel!

Flickr

Flickr

A Flickr egy ingyenes digitális fotó megosztó site és online közösségi platform. Privát képek megtekintésének megosztásán alapuló népszerűsége mellett a szolgáltatást sok blogíró is használja fotóraktárként, fotóalbumként. Népszerűségét azoknak az innovatív, on-line közösség számára alkalmas eszközeinek köszönheti, amik lehetővé teszik a fotók címkékkel való ellátását és böngészését.

Focus Camera

Focus Camera

Válogasson kényelmesen a Focus Camera webáruház digitális fényképezőgépei közül. Kínálatunkban megtalálja a Canon és Nikon tükörreflexes és digitális gépeit. Ezen kívül több mint 600 notebook közül válogathat. A részletes kereső segítségével megtalálhatja a számára tökéletes notebookot, melyt akár 1 nap múlva ki is szállítunk Önnek!

Fotó a falra - Online nagyméretű fotó nyomtatás

Fotó a falra - Online nagyméretű fotó nyomtatás

Fényképes ajándék és dekorációs tárgyak készítése művészi minőségben. A legnépszerűbb fényképes termékünk a vászonfotó, melyet 2 vagy 4 cm vastagságú vakrámára feszítünk. Nagyon elegáns a táblára kasírozott fotó is, 3 féle (matt, szatén, fényes) felületű fotópapírra nyomtatva életre kelnek képei. A fotótáblát és a vászonképet akasztóval látjuk el, így Önnek már csak a helyére kell akasztani. A nappali, akár a szoba vagy üzlet hangulatát is teljesen megváltoztatja a saját fényképből nyomtatott fotótapéta. Varázsolja kedvenc táját a mindennapjaiba! Rendeljen online, és 4-5 munkanap alatt kezében tarthatja a kedvenc képét!

Fotó Agóra

Fotó Agóra

Kompakt- és bridzs digitális fényképezőgépek, tükörreflexes fényképezőgépek, objektívek, egyéb fotós felszerelések fóruma. Ebben a fórumban kérdezhet, mondhat véleményt általában bármilyen fotós témakörben.

Tuti menü