Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fotó - Földi [3. oldal]
részletek »

Digitális fotózás képes leírás: Fotó - Földi [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
Fotó kellék webáruház

Fotó kellék webáruház

Fotó készítésének a digitális fényképezőgépen kívül számtalan kelléke van. Digitális fényképezőgépek adattárolók, memória kártyák, fényképezőgép táskák, fényképezőgép állványok, fényképezőgép akkumulátorok webáruháza.

Foto Search stock fotó kereső

Foto Search stock fotó kereső

FotoSearch.hu a világ több mint 100 stock fotó oldalának kínálatát összesíti egy honlapon fotógalériákba, fotóalbumokba gyűjtve, így több millió digitális kép között kereshetjük meg a nekünk tetsző fotókat. Nem csak digitális fényképek, hanem grafikák, illusztrációk közül is válogathatunk.

Fotó-videó fórum

Fotó-videó fórum

Fotó-videó fotózásról, videózásról mindent: digitális fényképezőgépek, fotóalbumok, képek, kiállítások, pályázatok, és még sok egyéb a fotózás világából. Mindez egy helyen, az index.hu fórumának fotós szekciójában.

Fotoart magazin

Fotoart magazin

Fotó Art fotómagazin, a nyomtatott magazintól bővebb tartalommal. Az oldalon korábbi évek fotózással kapcsolatos cikkei közül is olvashatunk. A Fotó Art oldalain fotó hírek, digitális fényképezőgépek tesztje, fotósuli, fotópályázati információk.

Fotoelőhívás

Fotoelőhívás

Online fotókidolgozási szolgáltatás házhoz szállítással vagy utánvéttel. Digitális fájlokból fényképes ajándéktárgyak készítése utánvéttel vagy házhoz szállítással. Igazolványképek készítése minden méretben és sorozatban - usa vizumhoz, kamarai tagsághoz stb Egyedi naptárak készítése feltöltött file-ból - éves, féléves, hónapos , 1 lapos és 13 lapos változatban.

Fotóexpert fotó kiegészítők

Fotóexpert fotó kiegészítők

Mostanság már szinte senki sem vesz digitális fényképezőgépet magában. Szükségesek még memóriakártya, áramforrások, tokok a fotó készítéshez. Legfontosabb kiegészítő, amely nélkül digitális fényképezőgépet nem szabad vásárolni az a memóriakártya. Tükörreflexes digitális fényképezőgépekhez érdemes külső vakut is vásárolni. A fényképezőgépet jó megvédeni az időjárás viszontagságaival szemben, ezért egy erős tok is szükséges.

FotoFlexer digitális képszerkesztő

FotoFlexer digitális képszerkesztő

FotoFlexer Photoshop szerű online digitális képszerkesztő, mely fotók szerkesztése mellett közvetlen megosztási lehetőséget biztosít a Facebook, a Flickr és a Picasa webalbumaihoz is. A Photoshophoz hasonlóan képes a többrétegű képek, a layerek kezelésére is.

Fotógráfus Alapítvány

Fotógráfus Alapítvány

A 2002 óta működő Fotografus.hu - Alapítvány a Magyar Fotográfiáért egyik célkitűzése a kortárs fotókultúra értékeinek bemutatása és közvetítése a társadalmi nyilvánosság felé. Szervezetünk megalakulása óta foglalkozik fotóművészeti oktatással is. Az alapítvány céljai megvalósításában számít az alkotók, az célokkal egyetértő érdeklődők és a magyar fotográfiai kultúra hivatalos támogatóinak segítségére. Munkánkat észrevételeikkel, információval, kiállítási és pályázati lehetőségek felkutatásával és adományokkal segíthetik, amit a szervezet összes tagja nevében is előre megköszönünk.

Fotóház társalgó

Fotóház társalgó

Fotóház társalgó a fotózásról. A Fotóház fórumán szinte minden megtalálható a fotó világából. A digitális fényképezőgépek, a tartozékok mind-mind saját témakörben találhatóak, ahol az adott téma részletebe menően megvitatható.

Hirdetés
Fotókönyv

Fotókönyv

Az általunk legyártott fotókönyvek fellapozásával sok-sok év után is felidézheti a régi szép emlékeket, méghozzá olyan minőségben, ami méltó a csodás pillanatokhoz. Őrizze meg igényes, dekoratív formában emlékeit! Családi események, ünnepi alkalmak, baráti összejövetelek, esküvők, keresztelők, ballagások és zsúrok után várjuk a Bestfotokony.hu weboldalon!

Fotókönyv Áruház

Fotókönyv Áruház

Fotókönyv saját fotókból, valódi fotópapírra, kemény borítóval. Telepítés nélkül használható szerkesztő programunk segítségével percek alatt megtervezheti saját fotókönyvét. A képek elrendezése, pozíciója szabadon választható, sőt akár feliratokat is készíthet. Kifinomult kötészeti eljárásunk révén a fotókönyv lapjai rendkívül precízen illeszkednek egymáshoz, s 180 fokban szétnyithatók, ezáltal a kétoldalas képek törésvonal nélkül élvezhetők.

Fotóművészek Szövetsége

Fotóművészek Szövetsége

A Szövetség célja a fotóművészeti alkotó tevékenység kibontakoztatása és támogatása, a magas színvonalú alkotások megismertetése, népszerűsítése belföldön és külföldön egyaránt. A magyar fotóművészet társadalmi elismertségének fenntartása, növelése, tagjainak és szerzői jogainak érdekképviselete.

Fotóonline fotómagazin

Fotóonline fotómagazin

Fotóonline online fotómagazin. Hírek, tesztek, termékismertetők, digitális fényképezőgépek, letöltések, fotózásról A-tól Z-ig. Ezen az oldalon sok hasznos információ egy helyen található a fotózás iránt érdeklődők számára.

Fotósok Világa

Fotósok Világa

Fotósok Világa fotó témakörben indított fóruma, ahol digitális fényképezőgépek, fotó kellékek, fotó feldolgozó szoftverek témakörben kaphatsz segítséget. A fotó fórum apróhirdetési lehetőséget is kínál és fotópályázatokat ismertet.

FotoStop webshop

FotoStop webshop

Fotózáshoz keres minőségi eszközöket? Válassza a Foto Stop fotószaküzlet professzionális szolgáltatásait! Vállalkozásunk fényképezőgépek, objektívek, elemek, akkumulátorok, állványok és töltők forgalmazásával foglalkozik. Nálunk megvásárolhatóak továbbá fotós könyvek, albumok, fotópapírok és vegyszerek egyaránt. Üzletünkben profi fotósok segítenek kiválasztani az ön igényeinek legmegfelelőbb fényképezőgépeket és a hozzá való eszközöket! Webáruházunkból is megrendelheted a kívánt terméket, valamint a boltban előtte kipróbálható az összes termékünk. Látogasson el oldalunkra, ismerd meg teljes kínálatunk és tájékozódj folyamatos akcióinkról is!

FotóVilág fotómagazin

FotóVilág fotómagazin

A FotóVilág online fotómagazin egy nagy múltú fotós szakmai oldal, melyen a fotózás világából szinte minden megtalálható. Hírek, tesztek, fotók, digitális fényképezőgépek részletes bemutatása, fotós pályázatok, kiállítások ismertetői. Az oldalhoz fórum is tartozik, valamint az oldalon apróhirdetési lehetőség is várja a fotózás szerelmeseit.

Földi Szilvia Photography

Földi Szilvia Photography

Igazi, felejthetetlen fotózási élmény profi fotóssal, aki tudja, hogy hozza ki a modelljeiből a legtöbbet. Legyen az modellfotózás, akt, esküvő, vagy családi élmény megörökítése a mi mércénk a boldog ügyfél. A weboldalunk is ennek szellemében készült, amin megtalálhatsz mindent, ami szükkséges ahhoz, hogy Te is lásd - számunkra a fotózás nem feladat, hanem egy életérzés. A weboldalunk kifejezetten az emberábrázolással foglalkozik, ami az egyik legszebb, de egyben legnehezebb fotós téma. A fotós ebben csak akkor lehet sikeres, ha szívből szereti a feladatát, és maradnadót kíván alkotni. Természetesen a galériákban szereplő fotótypusoktól és az emberábrázolástól is eltérünk, függően attól, mire van igényed. Kedvező ajánlatokkal, egyedi, személyre szabott konstrukciókkal várunk - a lehtetlen nálunk csak fotóbeállítás kérdése.

Tuti menü