Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Free - Képhost [4. oldal]
részletek »

Digitális fotózás képes leírás: Free - Képhost [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
Free Digital Photos stock fotó

Free Digital Photos stock fotó

Free Digital Photos ingyenes fotó gyűjtemény, stock fotó oldal, ahol internetes felhasználásra tölthetünk le képeket. Az ingyenes képekért cserébe a weboldalba, melyen a képeket felhasználják egy linket kell elhelyezni a FreeDigitalPhotos.net oldalra.

Free Online Image Editor

Free Online Image Editor

Free Online Image Editor lehetőséget ad fotók online szerkesztéséhez bárhol is legyél. Nincs szükség a számítógépeden telepített digitális képszerkesztőre, az Free Online Image Editor a legtöbb alapvető digitális képszerkesztési funkciót biztosítja számodra. Digitális kép méretezése, kivágása, szöveg hozzáadása képeidhez egyszerűen, sőt kerettel, esetleg maszkkal is bővíthetőek a fotók.

Free Photos Bank stock fotó

Free Photos Bank stock fotó

Free Photos Bank ingyenes fotó gyűjtemény, stock fotó oldal, ahol ingyenesen felhasználható digitális képeket tölthetünk le többféle kategóriában. Designereknek, weblapkészítőknek jól jöhet, ha éppen egy tetszetős fotót keresnek munkájukhoz.

Fuji digitális fényképezőgépek

Fuji digitális fényképezőgépek

A Fuji digitális fényképezőgépek hivatalos magyar nyelvű honlapja. A Fujifilm teljes digitális fényképezőgép termékpalettája. Fuji Foto Centrum kereső, online fotórendelés, viszonteladók listája. Az oldalon betekintést nyerhetünk a fotózás világába is, hazai fotográfusok képeiből is kapunk ízelítőt.

Gangfotó

Gangfotó

Kaposváron születettem 1974-ben. A Külkereskedelmi Főiskola és az angol University of Humberside közös kurzusán szereztem közgazdász-diplomát. Fotografálni kezdetben édesapámtól tanultam, később elvégeztem Stalter György tanfolyamát az ASA Fotóstúdióban. A 2004-es év óta fény- képezek aktívan. Nagyobbrészt magam választotta, autonóm témákon dolgozom, elsősorban dokumentarista irányultságú, fekete-fehér fotóesszéket készítek. Emellett alkalmazott fotográfusként is tevékenykedem: Séták sorozatcímmel két önálló könyvem jelent meg a Vince Kiadó gondozásában. Tagja vagyok a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának.

Gimp képszerkesztő program

Gimp képszerkesztő program

Gimp a világ egyik legprofibb ingyenes photoshop szerű fotó szerkesztő programja. Magyar nyelven is elérhető. Tudása és bonyolultsága vetekszik a Photoshop programéval. A GIMP szinte minden operációs rendszerre elérhető és minden digitális képekkel kapcsolatos művelet elvégzésére alkalmas.

Google Picasa

Google Picasa

Picasa a Google ingyenes online fotóalbum képtára. A Picasa egyszerre nyújt képszerkesztő és fotómegosztó szolgáltatásokat. A Google ingyenes kép rendszerező fotóalbumja és szerkesztő programja szoros kapcsolatot ápol az ugyanilyen néven futó fotó megosztó oldallal.

Hu Stock Photo stock fotó

Hu Stock Photo stock fotó

Hu Stock Photo nagy választékban kínál profi minőségű fotókat, stock fotókat, melyeket megvásárlás után szabadon fel lehet használni. Az oldalon a képek többféle kategóriába, fotógalériákba vannak sorolva az életképektől, a technikai jellegű képeken át egészen a természetfotókig.

Illés Dániel esküvői fotós

Illés Dániel esküvői fotós

A fotozsurnaliszta esküvői fotózás egy olyan fotózási irányzat, melynek képviselői elsősorban passzív módon, a háttérben dolgozva örökítik meg az esküvő minden eseményét. Általában nem, vagy csak minimálisan zavarják meg a fotók szereplőit interakcióval. A fotók elmesélik az esküvő teljes történetét akár egészen a készülődéstől a hajnali mulatozásig. A fotozsurnaliszta esküvői fotósok egész nap vadásszák a pillanatokat, elsődleges céljuk, hogy visszaadják az esküvő eseményeinek hangulatait, érzelmekkel teli jeleneteit. Ha Ti is ilyen esküvői fotókat szeretnétek, amelyek szinte helyettetek mesélnek a Nagy napról, látogassatok el weboldalamra, és vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Hirdetés
Image Eye képnéző program

Image Eye képnéző program

Image Eye ingyenes és fizetős változatú képnéző program. Egyetlen funkciója a fotók nézegetése, ezért azt rendkívül gyorsan lehet vele végezni. Speciálisan képnézésre tervezték, nincsenek felesleges menük és eszköztárak. Igény esetén viszont bővíthető több hasznos kiegészítővel is.

Inkscape digitális képszerkesztő program

Inkscape digitális képszerkesztő program

Inkscape ingyenes digitális képszerkesztő program. Az Inkscape nyílt forráskódú vektorgrafikus szerkesztő. Célja, hogy nagy tudású grafikai eszköz legyen, miközben teljesen betartja az XML, az SVG és a CSS szabványait. Digitális fotó szerkesztéshez tökéletes, mert fut Microsoft Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszereken is.

IrfanView képnéző program

IrfanView képnéző program

Az InfraView egy nagyszerű, könnyen kezelhető és ingyenes digitális fotó és képnézegető program, mely rendelkezik a legfontosabb tulajdonságokkal: képnézés, katalogizálás, fotóalbum létrehozás, alapvető képszerkesztési funkciók és videónézés. Magánhasználatra ingyenes.

Jegyes fotózás, esküvő fotózás

Jegyes fotózás, esküvő fotózás

Kedves Jegyespár! Jó helyen jártok, amennyiben szakképzett, hivatásos fotósra szeretnétek bízni a Ti nagy napotok eseményeinek megörökítését! Kérlek benneteket tekintsétek meg esküvői fotós honlapomat, ahol láthatjátok fotózási stílusomat, munkáim minőségét és ha mindez elnyerné tetszéseteket, választhattok az esküvői csomagok közül.

Jókép fotóstúdió

Jókép fotóstúdió

Szolgáltatásaim: Termékfotózás Válla lom cége termékeinek fotózását, legyen az egy egyszerű fehér hátteres kép, vagy egy összeállított komopzició. Portfólió készítés Előzetes személyes megbeszélés után egy barátságos műteremben stylist, sminkes és fodrász segítségével készítek fotókat. Címketervezés, kiadványszerkesztés Kivitelezem vállalkozása termék címkéinek tervezését, katalógusának igényes megszerkesztését. Rendezvényfotózás, családi események megörökítése Megörökítem céges és családi eseményeit, születésnapi bulikat, leánybúcsút, keresztelőt.

Journality- Fiatal sajtófotósoknak

Journality- Fiatal sajtófotósoknak

Újságíró és sajtófotós portál, webmagazain, sok extrával: Képzések és pályázatok gyűjteménye, közösségi oldal, fórum, szakmai segítség, publikálási lehetőség, beváltható pontok.Regisztráció után beküldhető cikkek, képsorozatok, olvasottság után adott pontok alapján beváltható tárgyak a katalógusban.

Képfeltöltés

Képfeltöltés

Képfeltöltés.hu hazánk egyik legnépszerűbb ingyenes online digitális fotó és képtára. A digitális fotó feltöltéséhez még regisztrálnunk sem kell, de regisztráció után digitális képeinket saját fotóalbumba rendezhetjük. A fotóalbumok létrehozására, fotók feltöltésére korlátlan tárhely áll rendelkezésünkre. Digitális képeinket feltölthetjük saját célra, de publikussá is tehetjük azokat.

Képhost

Képhost

Digitális fotó feltöltése a netre? Unod a sok lassú szervert? Eltűnnek a digitális képeid pár hónap után? Nincs megbízható, GYORS tárhelyed? Ha nincs, akkor jó helyen jársz! Megbízhatóság, gyorsaság, KépHost 2.0 - Képfeltöltés.

Tuti menü