Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: PaintNET - Samsung [6. oldal]
részletek »

Digitális fotózás képes leírás: PaintNET - Samsung [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
PaintNET digitális képszerkesztő

PaintNET digitális képszerkesztő

Paint.NET ingyenes fotó és képszerkesztő program. A Paint.net képes a digitális képeken a rétegek kezelésére és korlátlan számú művelet visszavonási lehetőséget biztosít. Speciális effekteket használhatunk fotók feldolgozásához és számtalan hatékony eszköz áll rendelkezésre a fotószerkesztés során.

Palcsek István fotográfus

Palcsek István fotográfus

Palcsek István természetfotós fotográfus honlapja. "Nem a csodák hiányoznak az életünkből, hanem a csodálat." A (természet) fényképezés alapjait én is, mint a legtöbb "rendes" természetfotós, nem az iskolában, hanem a saját csetlés-botlásaim közepette tanultam meg. A fejlődés a mai napig tart, időközben tapasztaltabb fotósokkal is megismerkedhettem, tőlük is sokat tanultam és értékes emberi kapcsolatokkal gazdagodtam.

Panasonic digitális fényképezőgépek

Panasonic digitális fényképezőgépek

Panasonic Lumix digitális fényképezőgép kínálatában megtaláljuk az egyszerűbb kompakt digitális fényképezőgépek és a cserélhető objektíves profi digitális fényképezőgépek típusait egyaránt. Digitális fényképezőgépek hivatalos tartozékai, kellékei is elérhetőek a honlapon.

Photo  Bucket

Photo Bucket

A Photo Bucket egy ingyenes digitális fotó és video megosztási rendszer a weben. A Photobucket az egyik legjobb webes alapú képfeltöltést szolgáltató fotóalbum. Mindig gyorsan bejönnek a képek, sok tárhelyet kapsz teljesen ingyen.

Photo fórum

Photo fórum

Photo fórum egy angol nyelvű fórum oldal, ahol profi és amatőr fotósok beszélhetik meg kérdéseiket, fotózással kapcsolatos problémáikat minden fényképezéssel kapcsolatos témában. Fényképezőgépek, kiegészítők, tartozékok, minden, ami csak fotózással kapcsolatban szóba jöhet.

Photobie képszerkesztő program

Photobie képszerkesztő program

A Photobie egy ingyenes fotó szerkesztéséhez alkalmas program, mely professzionális eszközei révén mind az egyéni hobbi felhasználókat, mind pedig a profi fotósokat segíti a digitális képszerkesztésben. A hobbi felhasználóknak profi eszköztár használatához sem kell a programot megvásárolni, ingyenesen használható személyes célokra.

Photographers gallery stock fotó

Photographers gallery stock fotó

A Photographers' gallery oldalon profi fotósok digitális képeiből (stock fotó) vásárolhatunk. Az oldalon profi minőségű digitális képeket lehet megtekinteni és megvásárolni. A digitális fényképek között kereshetünk kategória, fotós vagy akár ár szerint is.

Pic Resize

Pic Resize

DrPic Pic Resize egy ingyenes online digitális képszerkesztő, melyben a feltöltött digitális fotókat módosíthatjuk. Minden alapvető digitális képszerkesztési funkciót ismer. Grafikus felületű, egyszerűen kezelhető, bárhonnan elérhető. Digitális képeink szerkesztéséhez nem kell más csak egy internet kapcsolat.

Picasa képnéző program

Picasa képnéző program

Picasa a Google ingyenes fotó rendszerező és képnéző program, mely digitális képszerkesztő program is egyben. Egyszerűen végezhető vele színkorrekció, vörös-szem eltávolítás és képkivágás. Funkciói közé tartozik a digitális fényképezőgépek memóriáján tárolt képek beolvasása, diavetítés, nyomtatás, és a képek időrendi listázása is.

Hirdetés
Picnik digitális képszerkesztő

Picnik digitális képszerkesztő

A Picnik.com oldalon elérhető flash alapú digitális képszerkesztő egyszerű módja digitális képeink online szerkesztésének. Az alapvető képszerkesztési feladatok elvégzése mellett rengeteg speciális effektussal dobhatjuk fel digitális képeinket. Létezik prémium változata is az ingyenesen elérhető szolgáltatások mellett.

Picture Viewer Max képnéző program

Picture Viewer Max képnéző program

Picture Viewer Max digitális képnéző program és multimédia fájlnéző minden létező windows operációs rendszerre elérhető. Gyors és egyszerű működés jellemzi. Könnyen megtalálhatóak a számítógépen tárolt digitális fotó és egyéb fájlok, melyek szerkeszthetőek és katalógusba rendezhetőek. Sőt, akár interneten keresztül meg is oszthatóak.

Pixmac stock fotó

Pixmac stock fotó

Pixmac egy stock fotó képügynökség jelenleg több mint 10 millió jogdíjmentes képpel, 800 ezer celeb képpel és 400 ezervektorgrafikával. Pixmac.hu 2010 januárban lépet felll elöször. Adatbázisunk tartalmaz saját képet, Fotolia, DreamsTime, ImageSource és más ügynökségek képekeit. Ha szüksége van fotók, vektor grafikák, clipart, illusztrációk, képek és hírességek képire. Nálunk megtalál szinte mindent. Elöször létrehoztuk a One-Stop-Shopping funkciót, a alkalmi vásárlók részére. Egy képet ezzel a módszerrel azonnal és regisztráció nélkül lehet megvenni. A közelmúltban bemutattunk egy innovatív vizuális képkeresőt, mi vagyunk az elsők. Egy kiinduló kép segítségével vizuálisan hasonló képeket lehet megtalálni. A kiinduló kép szerkezete, körvonalai, színei, textúrái és a képen megjelenö tárgyak játszanak egy szerepet. Ez leegyszerűsíti és felgyorsítja a keresést a több millió kép nagyságú adatbázisban. Éjjel-nappal probálunk javulni, szinte naponta csiszoljuk az oldalt és tervezünk új a funkcionalitásokat. Pixmac folyamatosan innovációra tesz és javítja a felhasználói élményt.

Portré és divatfotózás Tatabányán

Portré és divatfotózás Tatabányán

Fotózással kapcsolatos teljes körű szolgáltatást nyújtunk Tatabánya központjában. Portréfotózást, családi fotózást, esküvői fotózást, termékfotózást. Emellett videó önéletrajz készítésével, digitalizálással és tablókép készítésével is foglalkozunk. Portré ajánlataink: Efton portfólió: - Műtermi fotózás időtartama kb. 1 óra - 5 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré Efton portfólió plusz: - Műtermi fotózás időtartama kb. 2-3 óra - 12 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré

Real-Draw képszerkesztő program

Real-Draw képszerkesztő program

Real-Draw 30 napig ingyenes vektorgrafikus fotó szerkesztő, fotómanipulációs program. Támogatja a rétegeket, így PSD fájlokba is menthetünk a népszerű képformátumok mellett. Weblapkészítő funkció, automatikus HTML kód generálással. Egyszerű, de nagy tudású képszerkesztő program.

Resizr

Resizr

Resizr.com ingyenes online képméretező program, flash alapon. A fotó és kép vágása, méretezése, elforgatása ezentúl nem probléma. Ha nem áll rendelkezésre egy digitális képszerkesztő a saját gépünkön, akkor ott a Resizr.com ingyenes digitális képszerkesztő szolgáltatása.

Réti Dóra fotóművész

Réti Dóra fotóművész

Réti Dóra fotóművész MAFOSZ - Diplomás fotóművész. Tanár, alkalmazott fotográfia szakoktató, fényképész, fotóriporter. Portfóliójában megtalálhatóak az épület külső és belső fotók, esküvői fotók, gyermekfotók, portré fotók és a rendezvény, konferencia fotózás is.

Samsung digitális fényképezőgépek

Samsung digitális fényképezőgépek

Samsung digitális fényképezőgépek teljes palettája a kompakt fényképezőktől a tükörreflexes gépekig. Fotó, mely mindig jól mutat? Könnyen kezelhető menürendszer, átlátható kezelőfelület és automatikus beállítások, hogy a Samsung digitális fényképezőgépek segítségével készült fotók mindig tökéletesek legyenek.

Tuti menü