Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: SanDisk - Vámosi [7. oldal]
részletek »

Digitális fotózás képes leírás: SanDisk - Vámosi [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
SanDisk digitális adattárolók

SanDisk digitális adattárolók

SanDisk a memóriakártyák egyik vezető gyártója. Weboldalon megtalálható a SanDisk teljes termékkínálata. A memóriakártyák, kártyaolvasók a digitális fényképezőgépek és kamerák elengedhetetlen tartozékai, mivel általában a digitális fényképezőgépek kevés belső memóriával kerülnek forgalomba.

Sárközi Péter

Sárközi Péter

Sárközi Péter fotográfus és tervezőgrafikus vagyok. Több szakirányú végzettséggel rendelkezem, kvalitásomat jelzi, hogy tagja vagyok a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, valamint három éven keresztül szerepeltem az ARC óriásplakát kiállításon. Munkáim több hazai és nemzetközi kiállításon is megjelentek.

SG Hírmagazin - Digifotó

SG Hírmagazin - Digifotó

Az SG Informatikai és Tudományos online magazin fotózással foglalkozó rovata. Az oldalon mindent megtalálni, ami a fotózással kapcsolatos. Digitális fényképezőgépek, kellékek tesztjei, ismertetői. Hírek, újdonságok a fotózás területéről. Fotózáshoz kapcsolódó szolgáltatások ismertetői.

SkyViewAir Légifotó

SkyViewAir Légifotó

Professzionális légifotó és videó. A legmodernebb technikával, octocopter segítségével. A drón hatékony és költségkímélő eszköz a modern légifotózás segítségére. A három tengelyű kamera stabilizáló rendszernek köszönhetően tökéletesen stabil, rezgés mentes hd minőségű felvételek készülhetnek. A precíz irányításnak köszönhetően Magyarországon egyedülálló módon légi panorámaképek készítésével állunk megrendelőink rendelkezésére. Az akár egy gigapixel felbontású képen úgy csodálhatja meg a tájat, ahogy korábban még sohasem.

Smiley Fotó

Smiley Fotó

Legyen szó akár a családról, a baráti körről, vagy egy modellportfólió elkészítéséről, minket keresel! Cégünkben két célt valósítunk meg: fotózás és modellközvetítés. Saját stúdiónkban műtermi körülményeket és változatos kelléktárat biztosítunk a fotózások során melyet folyamatosan fejlesztünk, igazodva ügyfeleink igényeihez és a piaci trendekhez. A műszaki fejlődés mellett elmaradhatatlan a tudás gondozása is, ezért fotósaink is folyamatosan képezik magukat. A Smiley Fotó nem véletlenül kapta a nevét: műtermünkben nem mű mosolyokat szeretnénk megörökíteni, ezért oldott, vidám hangulatot biztosítunk a fotózás során, hogy számodra is egy jó emlék legyen a nálunk tett látogatás! Akciónkat keressd weboldalunkon ;)

Sony digitális fényképezőgépek

Sony digitális fényképezőgépek

A Sony fényképezőgépeinek magyar nyelvű honlapja. Profi fotó készítésre alkalmas fényképezőgép termékkínálat, legújabb termékek, tartozékok a Sony palettájáról. A páratlan fotózási élményért válasszon Sony fényképezőgépet. Klasszisokkal emelheti fotói színvonalát a Sony könnyen használható fényképezőgép-családjával.

Soproni Fotóklub

Soproni Fotóklub

Magyarországon az elsők között, 1906-ban alakult a Soproni Fotóklub (Soproni Photo Club). Az egyesület már az alapítás évében Országos Fotókiállítást szervezett. A Soproni Fotóklub tagjai között a fotózás minden ága iránt érdeklődők képviseltetik magukat.

Stock eXchange Stock fotó ingyen

Stock eXchange Stock fotó ingyen

Stock eXchange talán a világ legnagyobb ingyenes stock fotó gyűjteménye. Az oldalnak van fizetős változata is, de az ingyenes Stock fotó oldalon is milliónyi profi minőségű, nagy felbontású fotó, fénykép közül választhatunk többféle kategóriában.

Studio Digital - Esküvői fotó és esküvői videó

Studio Digital - Esküvői fotó és esküvői videó

Esküvői fotó és esküvői videó egy helyen, barátságos, elérhető árakon - extra szolgáltatásokkal! Az esküvőtök napja kiemelkedő események sorozatából áll, olyan pillanatokból, melynek méltó, kreatív és minőségi megörökítése komoly felkészülést igényel. Mi erre a kihívásokkal teli feladatra vállalkozunk - keressetek fel bennünket bátran!

Hirdetés
Szabó Béla fotóművész

Szabó Béla fotóművész

Amennyiben profi és igényes fotográfiára van szüksége, legyen az reklám, idegenforgalmi célra felhasználható kép, légifotó, művészfotó, stb. esetleg esküvőre készül, netán igényes és művészi akt fotóval szeretné meglepni magát vagy ismerősét, Szabó Béla fotóművész honlapján megtalálja, amit keres. Ha fotózni szeretne megtanulni, akkor szintén jó helyen jár.

Szabó Ivett

Szabó Ivett

Szabó Ivett és fotográfus csapata csupa természetes és önfeledt pillanatot örökít meg, amik tükrözik az emberek egyéniségét. Munkánkban az képviseli a legnagyobb értéket, hogy nem klisék alapján dolgozunk, hanem a párokkal közös alkotásnak tekintünk minden egyes esküvőt. Esküvői fotóink nem azt tükrözik, hogy mi hogyan képzeljük el a szerelmet. Megteremtjük nektek azt a hangulatot, hogy Ti magatok mesélhessétek el a történeteteket. Ezen kívül portré és akt fotók készítését is vállaljuk műteremben vagy akár a szabadban, de mindenképpen kreatívan a megrendelő személyiségét középpontba helyezve.

Szmolár Márk

Szmolár Márk

Szmolár Márk, esküvői fotós vagyok. A hosszú és unalmas bemutatkozás helyett csak annyit magamról, hogy immár hatodik éve képezi életem szerves részét az esküvői fotózás. Az esküvői fotó műfaja az egyik legelőkelőbb és leghálásabb, de egyben legnehezebb szakmák közé tartozik. A folyamatosan frissülő esküvői fotó galériákban számos kreatív és fotózsurnaliszta esküvői fotón keresztül követhetitek nyomon esküvői fotós munkásságomat, az esküvői fotó nyújtotta önkifejezés kreatív lehetőségeit. Manapság az esküvői fotózás velejárója a jegyes fotó (e-session vagy love session) is. A weboldalam ezt a témát is felöleli és néhány képriporton keresztül mutatja be a jegyes fotózás érzelmekkel teli világát. A blogomban a legfrissebb esküvői fotó és jegyes fotó sorozataimba és az esküvő fotózás során megélt élményeimbe kaphattok betekintést. A tapasztalataim gyarapítása és kreativitásom fejlesztése érdekében workshopokon is részt veszek.

Szúdy Péter Galéria

Szúdy Péter Galéria

Üdvözlöm Szúdy Péter fényképész galériájában! Portré, riport, divat és gasztró és étel fotózás a leggyakoribb megbízásaim. Egy esküvő mind a négyet magába foglalja, ezért is vállalom örömmel házasságkötések megörökítését. Üzleti vállalkozások, honlapok komplett képanyagát szintén biztosítom önnek. Konzultáció, időpont és ajánlatkérés ügyében keressen bizalommal. Esküvői fotó szolgáltatás az ország egész területén vállalok. Tetszőlegesen variálható vagy kialakítható csomagok, fair díjszabás, a fotográfiai rendelkezésre állás a házasságkötés jellegéhez, hosszához igazítható. Jegyes előfotózás (e-session) tetszőleges helyszínen és időben, kinti vagy benti fénykép sorozatok készítésével egyaránt választható. Házasságkötés napján előkészületek, kikérő, templomi, polgári szertartás, vacsora, lakodalom megörökítésére folyamatos és megbízható jelenlétet biztosítok. Igény esetén a menyegző napján mobil stúdió eszközök is rendelkezésre állhatnak klasszikus műtermi portrékhoz. A felvételek kis és nagy felbontásban, színes fényképpel díszített dvd formájában kerülnek átadásra. A honlapon jelszóval védett galéria biztonságos böngészést vagy letöltést nyújt a távol élő rokonok részére is.

Terasz fotó fórum

Terasz fotó fórum

Terasz, egy fórum fotósoknak fotózásról, digitális fényképezőgépekről és minden másról, ami fotózással, a fotóvilággal kapcsolatos. Fényképészet, digitális fényképezőgépek, fotókiállítások és sok-sok fotós téma egy helyen a Terasz fotós fórumán.

Termék fotózás, tárgyfotózás

Termék fotózás, tárgyfotózás

Termékfotó nélkül reklámozni olyan, mint egy kútba kiabálni: Ki hallja meg? Gyenge minőségű termékfotót használni pedig olyan, mint félig behúzott kézifékkel közlekedni - a promócióba tankolt pénz csupán magas fordulatszámon pörgeti a motort, miközben a konkurens cégek sorra integetnek hátrafelé és köszönik hogy előre engedték őket. Ezért a rossz termékfotó átok. A jó termékfotó viszont felcsigázza a vásárlót és kialakít benne egy birtoklási vágyat. A jó termékfotó vonza a figyelmet. A jó termékfotó megragadja a figyelmet. A jó termékfotó behozza a vevőt az üzletbe. A jó termékfotó olyan valami, aminek mellőzése luxus.

Tripont fotózási kellékek

Tripont fotózási kellékek

Tripont fotós kellék szaküzlete, ahol minden egy helyen megtalálható a fotózáshoz. Digitális fényképezőgépek és tartozékaik, objektívek, fotós táskák, memóriakártyák, állványok, akku töltők széles választékban. Használt termékek forgalmazása.

Vámosi-Nagy Gergely

Vámosi-Nagy Gergely

Vámosi-Nagy Gergely (sajtfoto) 1998 óta fotóz, objektívén keresztül mi is másképp láthatjuk a világot. Egyedi hangulatú fotókat készít, melyek születhetnek rendezvényen, kiállításon, versenyen - vagy épp a boldogító igen kimondása közben. Egy a cél: látni és láttatni. Rengeteg versenyen és eseményen örökítette meg a legemlékezetesebb pillanatokat, nem figyelmen kívül hagyva a kulisszák mögött lévő legapróbb részleteket is megmutatva a világnak.

Tuti menü