Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Varga - Zsirmon [8. oldal]
részletek »

Digitális fotózás képes leírás: Varga - Zsirmon [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
Varga Csaba fotós

Varga Csaba fotós

Varga Csaba díjnyertes fotós oldala. Divat &modellfotózás. Kreatív és fotózsurnaliszta fotók. Blog és fotógaléria. Fotózás, fotóriport professzionális színvonalon. Ketten fotózunk szinkronban - szinronfotózás, blogunkban erről bővebben olvashat. Fine Art albumok, fotókönyvek, fotóalbumok magas minőségben.

Vargha János fotográfus

Vargha János fotográfus

A Budapesten született fotográfus eredeti foglalkozása biológus. 1980-tól 2001-ig környezetvédelemmel foglalkozott. 2001 óta szabadúszóként elsősorban fotográfusként dolgozik. Portfóliójában megtalálható az absztrakció, állatok, csendélet, emberek, enteriőr, épületek, műtárgyak, növények, tájképek, tárgyak, városképek fotói.

Varján András fotográfus

Varján András fotográfus

Varján András fotográfus honlapja. Varján András weboldalán a fotógalériákban a profi fotós több évi munkája során készült fotóiból tekinthetünk meg néhányat. A természetfotózáson kívül egyéb témákban is böngészhetünk képeket a honlapon témák és kategóriák szerint fotógalériákba rendezve.

Vass Photography

Vass Photography

Vass Photography - Adjunk teret a stílusnak! Vass Zoltán fotós hivatalos weboldala. Vállalok különböző rendezvényeken való fotózást, legyen az esküvő, eljegyzés, szalagavató. Elkészítem portfóliódat, tablóképedet, ajándékba szánt képeidet. Főbb profiljaim: fashion, beauty, glamour. Reklám és katalógus fotózást is vállalok. Minőségi munka elégedettségi garanciával.

Víg László fotós

Víg László fotós

Kreatív, természetes és élettel teli esküvői fotókat készítek életetek legkülönlegesebb napján. Esküvői fotózást, jegyesfotózást, párok fotózását Magyarországon kívül külföldön is szívesen vállalok. Hétfőtől csütörtökig akár 1 órás esküvői fotózás is kérhető. Pénteken és vasárnap minimum 3 órás, szombatonként pedig minimum 8 órás rendelkezésre állással vállalok esküvői fotózást. Igényesen utómunkázott, teljes felbontású fotókat adok át, az órák számától függően 300-500 db-ot. A hétköznapokon rendezett, valamint a novembertől márciusig megtartott esküvőkre speciális kedvezmények érvényesek. Esküvők fotózásán kívül kismamafotózással, baba- és gyermekfotózással, valamint portfóliók készítésével foglalkozom, de rendszeresen próbára teszem magam a rendezvényfotózás és egyéb céges fotózások területén is.

XnView képnéző program

XnView képnéző program

XnView ingyenes digitális fotó és képnézegető program, mely az IrfanView és az ACDSee mellett az egyik legismertebb digitális képnéző program. Ingyenes, nagy tudású szoftver. Sebesség terén létezik tőle gyorsabb is, de ha egy megbízható és sokoldalú programra van szükség, ráadásul ingyen, akkor az XnView jó választás a digitális képek fotóalbumokba rendezéséhez, nézegetéséhez.

Zalaegerszegi Fotóklub

Zalaegerszegi Fotóklub

Az 1961-be alakult Zalaegerszegi Fotóklub 2011-ben teljesen megújult, így a hivatalos honlapja is új köntösbe öltözött, teljesen új tartalommal, és közösségi oldal kapcsolatokkal lett ellátva. Szeretettel várunk minden kedves fotográfia iránt érdeklődő látogatót honlapunkon! Az oldalon megtalálható a klub eseménynaptára, legfrissebb hírei, taglistája, és a tagok legjobban sikerült fotói, melyekből havonta kiválasztjuk a Hónap képét. A klubélet fellendítése érdekében fotótúrákat is szervezünk, melyek keretében az ország határain belül és kívül is látványos helyszíneket tekintünk meg.

Zsirmon Réka fotográfus

Zsirmon Réka fotográfus

Zsirmon Réka és Kudich Zsolt természetfotós oldala. A honlapon természetfotók, az állat és növényvilág képei tekinthetőek meg egy flash galériában. A publikált profi minőségű képek akár meg is vásárolhatóak.

Tuti menü