Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online digitális, közösségi fotómegosztó képtárhelyek képes leírás - Digitális fotózás.tlap.hu
részletek »

Online digitális, közösségi fotómegosztó képtárhelyek - Digitális fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Online digitális, közösségi fotómegosztó képtárhelyek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Flickr

Flickr

A Flickr egy ingyenes digitális fotó megosztó site és online közösségi platform. Privát képek megtekintésének megosztásán alapuló népszerűsége mellett a szolgáltatást sok blogíró is használja fotóraktárként, fotóalbumként. Népszerűségét azoknak az innovatív, on-line közösség számára alkalmas eszközeinek köszönheti, amik lehetővé teszik a fotók címkékkel való ellátását és böngészését.

Google Picasa

Google Picasa

Picasa a Google ingyenes online fotóalbum képtára. A Picasa egyszerre nyújt képszerkesztő és fotómegosztó szolgáltatásokat. A Google ingyenes kép rendszerező fotóalbumja és szerkesztő programja szoros kapcsolatot ápol az ugyanilyen néven futó fotó megosztó oldallal.

Képfeltöltés

Képfeltöltés

Képfeltöltés.hu hazánk egyik legnépszerűbb ingyenes online digitális fotó és képtára. A digitális fotó feltöltéséhez még regisztrálnunk sem kell, de regisztráció után digitális képeinket saját fotóalbumba rendezhetjük. A fotóalbumok létrehozására, fotók feltöltésére korlátlan tárhely áll rendelkezésünkre. Digitális képeinket feltölthetjük saját célra, de publikussá is tehetjük azokat.

Képhost

Képhost

Digitális fotó feltöltése a netre? Unod a sok lassú szervert? Eltűnnek a digitális képeid pár hónap után? Nincs megbízható, GYORS tárhelyed? Ha nincs, akkor jó helyen jársz! Megbízhatóság, gyorsaság, KépHost 2.0 - Képfeltöltés.

My Album - digitális képtárhely

My Album - digitális képtárhely

Szeretettel üdvözlünk a www.Myalbum.hu közösségi, digitális fotó - képmegosztó weboldalán! A Myalbum.hu felhasználóbarát Webtárhelye segítségével valamennyi digitális fényképedet online fotóalbumokban tárolhatod, így az élmények rendszerezése, megosztása sokkal könnyebbé válik. Lehetőséged nyílik arra is, hogy emlékbe olyan termékeket készíts és vásárolj, amelyek segítségével megoszthatod az együtt töltött percek élményeit egy új, izgalmas módon. Regisztrálj, és töltsd fel képeidet! Albumaidat, képeidet láthatóvá teheted mások számára is, védheted őket jelszóval, de készíthetsz teljesen titkos privát albumot is. A Myalbum.hu virtuális világában, a digitális fotómegosztó közösségben a képmegosztás és a fotók küldése ingyenes, kidolgozása eredeti papírképre illetve ajándéktárgyakra könnyű, gyors és praktikus. Itt ingyen tárolhatod képeidet, albumokba rendezheted, megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel. Saját fényképeidet kidolgoztathatod papírképre, vagy felhasználásával készíthetsz 300 különböző kreatív ajándékot is. A megrendelt termékeket a Myalbum.hu az ajtódig szállítja. Ehhez semmi mást nem kell tenned csak regisztrálnod egy ingyenes tárhelyért. Célunk az Internetet használók azon valós igényének kiszolgálása, amelyben a digitális képeiket profin, ingyenesen, könnyen tudják tárolni, kezelni. Ez az oldal egyszerű megoldást nyújt a digitális fotóidnak feltöltésére ...

My Picture Town

My Picture Town

My Picture Town online digitális fotóalbum készítő weboldalán akár 2 GB mennyiségű digitális fotó is feltölthető. Digitális képeinket fotóalbumokba rendezhetjük, de akár videóink megosztására is alkalmas. A fotóalbumokba feltöltött digitális képeket akár mobiltelefonról is böngészhetjük. A fotóalbumokban található fotókat blogokba, weboldalakba linkelhetjük.

Photo  Bucket

Photo Bucket

A Photo Bucket egy ingyenes digitális fotó és video megosztási rendszer a weben. A Photobucket az egyik legjobb webes alapú képfeltöltést szolgáltató fotóalbum. Mindig gyorsan bejönnek a képek, sok tárhelyet kapsz teljesen ingyen.

Tuti menü