Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online képszerkesztő programok képes leírás - Digitális fotózás.tlap.hu
részletek »

Online képszerkesztő programok - Digitális fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Online képszerkesztő programok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express ingyenes online digitális képszerkesztő program. A Photoshop Express kétféle szolgáltatást nyújt, egyrészt digitális képmegosztó oldalként működik, másrészt pedig a hobbifotósokat és blog írókat próbálja kielégíteni. A Facebook, a Photobucket és a Picasa tárhelyeire előzőleg feltöltött digitális képeket lehet átemelni, vagy az otthoni számítógépről feltölteni fotókat legfeljebb 2 GB határig.

Callsea Photo Editor

Callsea Photo Editor

Callsea Photo Editor ingyenes online digitális képszerkesztő. Kiválóan alkalmas digitális fotó fény és színkorrekciójának elvégzésére, a kép festménnyé konvertálására, de akár rajzolhatunk is képeinkre segítségével. Ezen kívül minden alapvető képszerkesztési funkció megtalálható benne, mint a méretezés, vágás, elforgatás.

FotoFlexer digitális képszerkesztő

FotoFlexer digitális képszerkesztő

FotoFlexer Photoshop szerű online digitális képszerkesztő, mely fotók szerkesztése mellett közvetlen megosztási lehetőséget biztosít a Facebook, a Flickr és a Picasa webalbumaihoz is. A Photoshophoz hasonlóan képes a többrétegű képek, a layerek kezelésére is.

Free Online Image Editor

Free Online Image Editor

Free Online Image Editor lehetőséget ad fotók online szerkesztéséhez bárhol is legyél. Nincs szükség a számítógépeden telepített digitális képszerkesztőre, az Free Online Image Editor a legtöbb alapvető digitális képszerkesztési funkciót biztosítja számodra. Digitális kép méretezése, kivágása, szöveg hozzáadása képeidhez egyszerűen, sőt kerettel, esetleg maszkkal is bővíthetőek a fotók.

Pic Resize

Pic Resize

DrPic Pic Resize egy ingyenes online digitális képszerkesztő, melyben a feltöltött digitális fotókat módosíthatjuk. Minden alapvető digitális képszerkesztési funkciót ismer. Grafikus felületű, egyszerűen kezelhető, bárhonnan elérhető. Digitális képeink szerkesztéséhez nem kell más csak egy internet kapcsolat.

Picnik digitális képszerkesztő

Picnik digitális képszerkesztő

A Picnik.com oldalon elérhető flash alapú digitális képszerkesztő egyszerű módja digitális képeink online szerkesztésének. Az alapvető képszerkesztési feladatok elvégzése mellett rengeteg speciális effektussal dobhatjuk fel digitális képeinket. Létezik prémium változata is az ingyenesen elérhető szolgáltatások mellett.

Resizr

Resizr

Resizr.com ingyenes online képméretező program, flash alapon. A fotó és kép vágása, méretezése, elforgatása ezentúl nem probléma. Ha nem áll rendelkezésre egy digitális képszerkesztő a saját gépünkön, akkor ott a Resizr.com ingyenes digitális képszerkesztő szolgáltatása.

Tuti menü