Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stock fotó gyűjtemények képes leírás - Digitális fotózás.tlap.hu
részletek »

Stock fotó gyűjtemények - Digitális fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: digitalisfoto.tlap.hu » Stock fotó gyűjtemények
Keresés
Találatok száma - 9 db
123RF

123RF

Az 123RF.com a világ egyik legnagyobb mikrostock adatbázisa. Több, mint 24 millió, kiváló minőségű jogdíjmentes stock fotó, illusztráció, mozgókép és zene már 48 Ft/képtől, akár forintért, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal. Az 123RF.com oldal egy értékesítési csatorna is egyben a fotósok és grafikusok számára, ahol megcsillanthatják tehetségüket, lehetővé téve hogy megismertessék és értékesíthessék műveiket világszerte. Ez egy egyszerű értékesítési együttműködés a szerző és az 123RF között. Az 123RF.com mindenki számára megfizethetővé teszi a professzionális vizuális tartalmak felhasználását. Emellett az 123RF.com rugalmas és könnyen elérhető megoldásokat nyújt mind az előfizetéses mind pedig a kredites vásárlási lehetőségei segítségével, a felhasználói igények függvényében.

Dreamstime Stock Photos

Dreamstime Stock Photos

Talán az egyik legnagyobb fotó gyűjtemény, stock fotó adatbázis a Dreamstime Stock Photos, ahol profi minőségű fotókat vásárolhatunk. Az oldalon több millió képet találhatunk amit több tízezer profi és amatőr fotós készített. Az oldalon ingyenesen is tölthetünk le fotót, melyeket weblapokban is felhasználhatunk dekorációként.

Foto Search stock fotó kereső

Foto Search stock fotó kereső

FotoSearch.hu a világ több mint 100 stock fotó oldalának kínálatát összesíti egy honlapon fotógalériákba, fotóalbumokba gyűjtve, így több millió digitális kép között kereshetjük meg a nekünk tetsző fotókat. Nem csak digitális fényképek, hanem grafikák, illusztrációk közül is válogathatunk.

Free Digital Photos stock fotó

Free Digital Photos stock fotó

Free Digital Photos ingyenes fotó gyűjtemény, stock fotó oldal, ahol internetes felhasználásra tölthetünk le képeket. Az ingyenes képekért cserébe a weboldalba, melyen a képeket felhasználják egy linket kell elhelyezni a FreeDigitalPhotos.net oldalra.

Free Photos Bank stock fotó

Free Photos Bank stock fotó

Free Photos Bank ingyenes fotó gyűjtemény, stock fotó oldal, ahol ingyenesen felhasználható digitális képeket tölthetünk le többféle kategóriában. Designereknek, weblapkészítőknek jól jöhet, ha éppen egy tetszetős fotót keresnek munkájukhoz.

Hu Stock Photo stock fotó

Hu Stock Photo stock fotó

Hu Stock Photo nagy választékban kínál profi minőségű fotókat, stock fotókat, melyeket megvásárlás után szabadon fel lehet használni. Az oldalon a képek többféle kategóriába, fotógalériákba vannak sorolva az életképektől, a technikai jellegű képeken át egészen a természetfotókig.

Photographers gallery stock fotó

Photographers gallery stock fotó

A Photographers' gallery oldalon profi fotósok digitális képeiből (stock fotó) vásárolhatunk. Az oldalon profi minőségű digitális képeket lehet megtekinteni és megvásárolni. A digitális fényképek között kereshetünk kategória, fotós vagy akár ár szerint is.

Pixmac stock fotó

Pixmac stock fotó

Pixmac egy stock fotó képügynökség jelenleg több mint 10 millió jogdíjmentes képpel, 800 ezer celeb képpel és 400 ezervektorgrafikával. Pixmac.hu 2010 januárban lépet felll elöször. Adatbázisunk tartalmaz saját képet, Fotolia, DreamsTime, ImageSource és más ügynökségek képekeit. Ha szüksége van fotók, vektor grafikák, clipart, illusztrációk, képek és hírességek képire. Nálunk megtalál szinte mindent. Elöször létrehoztuk a One-Stop-Shopping funkciót, a alkalmi vásárlók részére. Egy képet ezzel a módszerrel azonnal és regisztráció nélkül lehet megvenni. A közelmúltban bemutattunk egy innovatív vizuális képkeresőt, mi vagyunk az elsők. Egy kiinduló kép segítségével vizuálisan hasonló képeket lehet megtalálni. A kiinduló kép szerkezete, körvonalai, színei, textúrái és a képen megjelenö tárgyak játszanak egy szerepet. Ez leegyszerűsíti és felgyorsítja a keresést a több millió kép nagyságú adatbázisban. Éjjel-nappal probálunk javulni, szinte naponta csiszoljuk az oldalt és tervezünk új a funkcionalitásokat. Pixmac folyamatosan innovációra tesz és javítja a felhasználói élményt.

Stock eXchange Stock fotó ingyen

Stock eXchange Stock fotó ingyen

Stock eXchange talán a világ legnagyobb ingyenes stock fotó gyűjteménye. Az oldalnak van fizetős változata is, de az ingyenes Stock fotó oldalon is milliónyi profi minőségű, nagy felbontású fotó, fénykép közül választhatunk többféle kategóriában.

Tuti menü